Gaustadveien 195 B

Gaustadveien 195 B

Prisantydning 8.750.000,-
Omkostninger 7.932,-
Totalpris 8.875.995,-
P-rom 107m2
Byggeår 1989
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.392,-
 • Fellesgjeld
  118.063,-
 • Ligningsverdi
  1.787.383,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Bolig over 2 plan - Lekkert kjøkken & bad - Utsikt - Solrik veranda - Peis - 4 soverom - Garasjeplass - Lave omk.

Beliggenhet

Gaustad er et veletablert, populært, trafikkstille og meget trivelig bomiljø ved porten til Nordmarka. Her finner du fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøra. Bare noen meter unna starter milevis med preparerte skiløyper og turstier. Om sommeren er det populært å bade i Sognsvann og Bånntjern som begge ligger i gangavstand. Fin gå- eller løpetur med 250 m stigning til Vettakollen 419 m.o.h.,
med fantastisk utsikt over Oslo. Det er også flere grillplasser i nærområdet.

Det er gang/sykkelavstand til store arbeidsplasser som Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Storo, Nydalen næringspark, Forskningsparken, UiO Blindern, Norges Idrettshøyskole. Nærmeste dagligvareforretninger er Rema 1000 i Sogn studentby , Kiwi og Meny på Kringsjå.

Nærmeste shoppingsenter er Ullevål stadion som kan by på stor Coop, polutsalg, bakeri, blomsterforretning, treningssenter og en rekke andre forretninger og servicetilbud forøvrig. Det er også kort vei til Storo Storsenter.

Bilfri og trygg skolevei til Kringsjå barneskole (1.-7. trinn) og Nordberg ungdomsskole (8.-10. trinn). Følgegrupper til skolen. Flere barnehager i nærområdet.

Gode kommunikasjonsforbindelser til hele hovedstaden. 5 minutters gange til buss 22 og 25 fra Solvang kolonihager i Sognsveien, buss 40 fra Gaustadveien, ca. 9 minutters gange til Kringsjå T-banestasjon, ca. 8 minutters gange til trikk 17 og 18 fra Rikshospitalet, hyppige avganger (hvert 5. minutt). Overgang til T-bane på Forskningsparken stasjon, T-bane fra Forskningsparken/ Ullevål stadion i alle retninger (også Ringen).

Matrikkel

Gnr.49 Bnr.21 Andelsnr.110 Orgnr.948984431 i Oslo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer