General Fleischers vei 4 C

General Fleischers vei 4 C

Prisantydning 6.150.000,-
Omkostninger 164.114,-
Totalpris 6.492.318,-
P-rom 107m2
Byggeår 1954
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  61534m2
 • Bruksareal
  117m2
 • Ligningsverdi
  1.381.132,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

EIKSMARKA - Rekkehus med ettertraktet beliggenhet - Rolig, solrikt og bilfritt - Oppussingsobjekt - Garasje - Stort potensiale!

Høydepunkter

- Rekkehus med ettertraktet beliggenhet
- Bilfritt boligfelt, stille og skjermet fra trafikkstøy
- Gode solforhold, sol fra morgen til kveld
- Hage med mulighet for å lage terrasse
- 3 soverom
- Garasjeplass
- Barnevennlig
- Naturskjønne rekreasjonsområder
- Veldrevet sameie
- Kort gange til dagligvareforretning og off. komm.

Beliggenhet

Rekkehus med ettertraktet beliggenhet på Eiksmarka/Lijordet, like ved Øvrevoll galoppbane. Meget barnevennlig beliggenhet da boligen ligger på et bilfritt boligfelt, stille og skjermet fra trafikk. Fine lekeplasser i umiddelbar nærhet, kort og trygg gangavstand til skoler -og barnehager.

Få minutters gange til nærbutikk (Rema 1000) i Nordveien. For et bredere servicetilbud ligger Bekkestua Senter med diverse forretninger, kafeer og hyggelige spisesteder, treningssenter m.m. Østerås Senter og Eiksmarka Senter en kort kjøretur unna.

Naturskjønne rekreasjonsområder sommer som vinter i nærområdet med kort vei til Bærumsmarka. Fossum med lysløype, et ypperlig utgangspunkt for en skitur. Forøvrig kort kjøretur til de populære turområdene rundt Østernvann med bademuligheter og serveringsstedet Brunkollen. Flere golfklubber i området. Treningssenter på Bekkestua. Flere aktive klubbmiljøer på Stabekk og mot Bekkestua innen bl.a. fotball, tennis, turn, skøytesport, alpin, musikk og dans. I tillegg har Fossum IFs idrettsanlegg bl.a. kunstgress, skiskytteranlegg og hoppbakke. Nadderudhallen med svømmehall, fotball- og friidrettsanlegg på Nadderud stadion. Alpinbakke på Kolsås.

Eiendommen sogner til Eikeli barneskole og Østerås ungdomsskole. Oslo International School ligger på Bekkestua.

Offentlig kommunikasjon med buss innen ca. 6 minutters gange i Nadderudveien, her går også flybussen som bruker ca. 1 time til Gardermoen.

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.