Gimleveien 21a

Gimleveien 21a

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 122.197,-
Totalpris 4.026.496,-
P-rom 42m2
Byggeår 1899
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Halvor Høst Heyerdahl

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.481,-
 • Fellesformue
  7.879,-
 • Fellesgjeld
  4.299,-
 • Ligningsverdi
  1.109.831,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Frogner - 3 roms meget hyggelig selveier sentralt på Frogner i Gimleveien. Hele leiligheten er ny fra 2011!! Og lekkert innredet!!

Høydepunkter

Ny leilighet (oppført 2011)
Nesten ikke brukt
Nesten trappefri adkomst
2 deilige soverom
Lekkert dusjbad med toalett
Vender mot stille renovert bakgård
Veldig sentralt i en stille bydel (Frogner på Oslo Vest)
Flott klassisk bygg fra forrige århundre
Praktisk og pen leilighet
Nær Vigelandsparken
Nær butikker
Nær kafeer
Nær kino (Gimle Kino)

Lett å leie ut
Et flott sted å bo selv

Beliggenhet

Gimleveien 21 ligger på hjørnet av Gimleveien og Norderaaksgate. Dette området på Oslo Vest er ett av de mest attraktive strøkene og det er meget populært å bo her. Det er meget sentralt men likevel i et fredelig område.
Det er kort vei til alt av butikker av alle slag, restauranter, bakerier, kafeer, Gimle Kino, handlegater som bl.a. Bygdøy Alle og Frognerveien. Vigelandsparken er 3 minutters gange unna. Offentlig kommunikasjon finnes i Bygdøy Alle (Frogner Kirke), Frognerveien (Frogner Plass). Og det tar 15 minutter å gå ned til Solli Plass, og 5 minutter til så er man ved Nationaltheatret.

Gimleveien 21 er opprinnelig oppført i 1898. Arkitekt Heinecke stod bak tegningen den gangen og bygningen tilhører den kjente klassiske arkitekturen på Frogner. Bygget er oppført på den "gule" listen til Byantikvaren over bevaringsverdige bygninger i Oslo. Bygningen ble pusset opp iht reglene for skånsom bevaring for Oslo Vest i 2010-2011.

Leiligheten ligger i en høy 1. etasje. Inngang via en kort stille og fredelig/skjermet gang; noen få trappetrinn opp fra portrommet. Eneste leilighet med inngang herfra. Leiligheten vender inn mot stille bakgård hvor det er mulig å hygge seg på en av benkene der. Det er to alternative innganger fra gaten.

Megler

Portrettbilde av Halvor Høst Heyerdahl

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Halvor Høst på e-post
halvor@sem-johnsen.no

Kontakt Halvor Høst på telefon
91 87 70 70

Halvor Høst Heyerdahl har arbeidet med eiendomsmegling siden 1994, og har hatt sin egen portefølje siden da. I det vesentligste har han arbeidet med boligsalg, men også med landsteder langs Sørlandskysten og hytter på fjellet. Boligsalgene hans har for det meste dreid seg om Oslo Vest, men har også forestått mange salg i andre bydeler i Oslo. Heyerdahl har stor arbeidskapasitet og er svært dedikert i sitt arbeid.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.