GIMLEVEIEN 24 A

GIMLEVEIEN 24 A

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 163.895,-
Totalpris 6.134.234,-
P-rom 69m2
Byggeår 1936
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.122,-
 • Fellesformue
  20.141,-
 • Fellesgjeld
  20.339,-
 • Ligningsverdi
  1.343.055,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Klassisk 2/3-roms selveier med svært attraktiv beliggenhet. Peis, luftige rom og god takhøyde. P-leie i garasjeanlegg.

Høydepunkter

- Meget attraktivt beliggende i "hjertet av Frogner". Trygt, stille og veletablert bomiljø.
- God atmosfære. Luftig romfølelse med store rom god takhøyde (2,9 meter).
- Parkeringsleie i garasjeanlegg kan overtas om ønskelig (kr. 1 500,- pr. mnd.)
- Nymalte overflater i 2018 og generelt god standard på overflater, innredning og utstyr.
- Gjennomgående planløsning med store vindusflater.
- Peis.
- God intern beliggenhet i byggets 3. etasje.
- Separat kjøkken med snekkerbygget innredning.
- Flislagt baderom oppusset 2003/04.
- Romslig hovedsoverom med god plass til nattbord og stor dobbeltseng.
- Originale tregulv og fyllingsdører.
- Mulighet for å etablere ekstra soverom (se alternativ planskisse).
- Spesielt godt med skap- og garderobeplass. Det medfølger i tillegg 3 boder.
- Veletablert sameie
- Flott hjørnegård i jugendstil.

Beliggenhet

Gimleveien ligger spesielt rolig til mellom Frognerveien og Thomas Heftyes gate. Boligen ligger i "hjertet av Frogner" midt mellom Bygdøy Allé i syd og Frognerparken mot nord. Meget attraktiv beliggenhet i trygt, stille og veletablert bomiljø.

Det er et rikt utvalg av både servicetilbud, små lokale forretninger, samt hyggelige caféer og restauranter i umiddelbar nærhet.

Mer om eiendommen

Umiddelbar nærhet til buss fra enten Bygdøy Allé (Frogner Kirke), Thomas Heftyes gate eller Frognerveien. Trikkestopp på Frogner Plass og Elisenberg når du på under 1 minutt til fots.

Kort gangavstand til idylliske Frognerparken med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. For øvrig kort vei til "alt" man trenger i handlegatene Skovveien, Bygdøy Allé og Bogstadveien.

Innhold

Klassisk og gjennomgående 2/3-roms selveier. Boligen ligger glimrende til i byggets 3. etasje og er på 69 m² (P-rom) som omfattes av:

Luftig entré/gang med snekkerbygget skap/garderobeløsning, stue med peis og romslig soverom med spesialtilpasset garderobeinnredning. Soverommet har praktisk adkomst til flislagt baderom som også har adkomst fra separat kjøkken med frokostplass.

Store vindusflater slipper inn naturlig lys.
Fra gang mot stue. Originale tregulv er bevart.

Fra kjøkken er det adkomst til grønn bakhage via baktrapp.

Boligen har en fleksibel planløsning da baderom med vann- og avløp ligger mellom stort soverom og separat kjøkken. Mulighet til å etablere ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet (se alternativ planskisse).

Leiligheten er meget godt innredet med skap- og garderobeplass, og det medfølger i tillegg 3 boder på totalt ca. 17 m² som gir svært gode oppbevaringsmuligheter. Loftsbod på ca. 7 m² (skråtak) og 2 kjellerboder ( ca. 7,5 m² og 2,5 m²).

Standard

Leiligheten har en herlig romfølelse med luftige rom, store vindusflater og god takhøyde på hele 2,9 meter. Dette vil gi deg en god atmosfære i et stille, veletablert og ikke minst trygt bomiljø.

Kjøkkeninnredning og enkelte overflater er nymalt i 2018 og boligen holder en generelt god standard på overflater og utstyr.

Stue med god plass til både sittegruppe, TV-seksjon og spisebord med plass til gjester. Murt peis med rehabilitert pipeløp (2017) for både gunstig oppvarming og kos på høst- og vinterstid.

Romslig soverom som legger til rette for en god start og avslutning på dagen. Her også med mye luft og god plass til nattbord og stor dobbeltseng. Spesialtilpasset kommode og garderobeskap med speilfronter gir alt du trenger for oppbevaring av klær. Soverommet har også praktisk adkomst til flislagt baderom (som i tillegg har adkomst fra kjøkken).

Separat kjøkken med innredning i profilerte fronter og benkeplate i heltre under fliser og overskap. Innredningen er tilpasset av møbelsnekker i 2012 og frontene er nymalt i 2018 som forlenger levetiden. Ekstra godt med skap- og oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hyggelig frokostplass ved vindu mot en grønn og romslig bakhage som passer godt til enkle måltider.

Flislagt baderom med hjørnedusj og glassdør, wc, og servant under stort speil. Badet ble pusset opp i 2003/04 og har konstruksjon med støpt betong og varmekabler.

Peis for gunstig oppvarming og kos på høst- og vinterstid.
Mulighet for spisebord med plass til gjester.

Utstyrt med elektrisk vifte, samt downlights og varmtvannsbereder i himling. Nisje med avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har en spesielt luftig entré/gang som det må være et privilegium å komme hjem til. I likhet med soverommet er gangen innredet med spesialtilpasset garderobeskap. Her er det oppbevaringsplass som dekker behov for den kresne med god plass til blant annet yttertøy og et høyt antall skopar.

Innvendig gulv består av beisede originale tregulv som er innrammet med originalt listverk. Fliser på bad med varmekabler. Øvrige overflater i hovedsak av nymalte flater, utstyrt med downlights i himling på baderom og kjøkken.

Utstyr:
- Integrerte høyttalere fra Bose i både stue, soverom og kjøkken.
- Fibernett med 1000/1000 Mbit/s og kabel-TV (inkludert i fellesutgiftene).

Integrerte høyttalere fra Bose i både stue, soverom og kjøkken.
Stue mot soverom.

- Dørcalling.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt.

Byggemåte

Pen og representativ hjørnegård i jugendstil fra1936. Bygningen er oppført over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Loftet er har et stort utviklingspotensial og styret har fått tilbud fra flere aktører. Sameiet har så langt avventet med salg av loft, men dette vil være en god potensiell inntektskilde og buffer for fremtidig vedlikehold.

Fundamentert med betong til faste masser/fjell. Yttervegger med murverk i bærende konstruksjoner og fasader, utvendig pusset og malt med ornamenter. Nyere vinduer med 2-lags isolerglass fra 2003. Tak i trekonstruksjon tekket med stål takplater og takstein.

Betongtrapper med terrasso. Etasjeskillere i betong og trebjelkelag isolert med stubbloftsleire.

Vedlikeholdshistorikk i sameiet:
2017/18 - Rehabilitering av pipene i gården.
2017/18 - Nytt fibernett er installert.
2017/18 - Oppgradering av uteareal.
2013 - Oppussing av oppganger.
2010 - Oppgradering av hovedsikringskap i kjeller for alle leiligheter.
2010 - Utskifting av panelovner i oppgangene.
2009 - Nytt brannsikringsutstyr.
2005 - Rehabilitering av taket.
2004 - Nytt callinganlegg.

Se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann og årsberetning fra styret for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Området består av representativ kvartalsmessig murgårdsbebyggelse.

Stue mot soverom.
Soverom med god plass til nattbord og stor dobbeltseng.
Soverom med god plass til nattbord og stor dobbeltseng.

Brede fortau og sjarmerende forhager omgitt av smijernsgjerder. Et nærmiljø med hyggelig atmosfære.

Tomt

Eiet tomt: 654 kvm.
Pent opparbeidet og grønn bakhage med gressplen, heller, bed, prydbusker, samt benker og bord.

Parkering

Selger leier garasjeplass i Lindemans gate 3, kun 200 meter fra boligen. Garasjeplassen ligger i oppvarmet garasjeanlegg med adkomst fra Thomas Heftyes gate (via elektronisk adkomstbrikke). For leie betales kr. 1 500,- pr. mnd. og leieforholdet kan overtas av kjøper om ønskelig.

For øvrig beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Oppvarming

Peis i stue. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på baderom.

Spesialtilpasset kommode og garberobeskap.
Kjøkken. Snekkerbygget innredning (fra 2012) med nymalte fronter.

Sameiet

Leiligheten er en del av Gimleveien 24 S/e . Sameiet består av 16 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Skoler

Eiendommen sokner til Skøyen skole som avgir ungdomsskoleelever til Majorstuen skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter.

Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel formue og fellesgjeld

Andel formue utgjør kr. 20 141,- pr. 31.12.2017.

Andel fellesgjeld utgjør kr. 20 339,- pr. 31.12.2017.

Sameiet har lån i OBOS som ble tatt opp i forbindelse med piperehabilitering i 2017.
Restgjeld kr. 394 656 pr. 06.09.2018
Rente 3,9% pr. 06.09.2018
Restløpetid: 29 år 3 mnd.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer