GIMLEVEIEN 24 A

GIMLEVEIEN 24 A

Prisantydning 5.000.000,-
Omkostninger 136.722,-
Totalpris 5.156.517,-
P-rom 68m2
Byggeår 1916
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.244,-
 • Fellesformue
  19.482,-
 • Fellesgjeld
  19.795,-
 • Ligningsverdi
  1.439.999,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Pen og klassisk 2-roms med moderne kjøkken fra 2016 og peisovn i stuen. Svært attraktivt og sentralt område.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner i et veletablert boligområde. Fra leiligheten er det kort vei til bl.a. Bygdøy allé og Frognerveien som kan by på et variert utvalg av nisjebutikker, kafeer, restauranter og barer m.m. Kort avstand til populære Frognerparken med flotte tur- og rekreasjonsområder, samt Vigelandsparken, Bymuseet, Frognerbadet, Frogner stadion og Frognerparken tennisanlegg.

For hyggelige søndagsturer anbefales også turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Kort avstand til dagligvare forretninger (Kiwi ved Thomas Heftyes gate/Frognerveien og Frognermat i Frognerveien), samt til apotek, postkontor og Vinmonopolet i Frognerveien/Elisenbergveien. Offentlig kommunikasjon finner du bl.a. i Thomas Heftyes gate (busslinje 20) kun et par meter fra eiendommen, samt i Frognerveien med både buss- og trikkeforbindelser.

Matrikkel

Gnr.212 Bnr.417 Snr.2 Orgnr.985159874 i Oslo kommune

Adresse

GIMLEVEIEN 24 A
0266 Oslo
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

5 000 000,- (Prisantydning)
19 795,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 019 795,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)

Meglere

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 16 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer