GISKEHAGEN 16

GISKEHAGEN 16

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 256.122,-
Totalpris 9.756.122,-
P-rom 142m2
Byggeår 1983
Soverom 2
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  240m2
 • Bruksareal
  149m2
 • Bruttoareal
  161m2
 • Ligningsverdi
  2.147.975,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Barnevennlig og attraktivt rekkehus med god intern beliggenhet - vestvendt veranda og hage - peis - garasje

Beliggenhet

Tiltalende, lyst og særdeles attraktivt beliggende rekkehus over 2 etasjer, samt loft. Boligen ligger i bilfritt, solrikt og stille område. Eiendommen har gode sol- og lysforhold med sin vestvendte hage og veranda, og ligger godt tilbaketrukket fra veien. Offentlig kommunikasjon finnes enten med Østeråsbanen/Kolsåsbanen fra Smestad, Holmenkollbanen fra Vinderen, eller med buss nr. 46 til byen fra Holmenveien. Det er kort avstand til skoler, barnehager og butikker. Eiendommen er beliggende i et meget barnevennlig boligområde.

Giskehagen er et vellykket eksempel på en fellesutvikling av en stor tomt hvor hus og arkitektur, fellesarealer og grøntområder i kombinasjon med interne bilfrie gangveier, gir en helhetlig og meget hyggelig boligmiljø. Midt på området i Giskehagen ligger et fredet hus som benyttes som barnehage med fortrinnsrett for beboerne i Giskehagen med barn over 2 år. Tilhørende Giskehagen finner man også et grendelagslokale som beboerne eier sin andel i. Det benyttes til ulike selskapeligheter eller møtevirksomhet for opptil 45 gjester. På fellesarealer finnes for øvrig tre lekeplasser og bilfrie fellesområder.

Matrikkel

Gnr.35 Bnr.1014 i Oslo kommune

Adresse

GISKEHAGEN 16
0376 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
245 000,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 100,- (Boligkjøperforsikring)

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer