Glassverkveien 68, leil. C2-103

Glassverkveien 68, leil. C2-103

Prisantydning 12.800.000,-
Omkostninger 331.542,-
Totalpris 13.131.542,-
P-rom 108m2
Byggeår 2020
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    C – gul

Kort om eiendommen

VERITAS HAVE - Prosjektert lekker syd-vestvendt leilighet med stor terrasse, 2 sov., 2 bad, gasspeis og p-plass

Høydepunkter

Fantastisk beliggende blant historiske bygninger i Veritasparken har vi den glede av å kunne presentere en eksklusiv leilighet med syd- og vestvendt orientering. Leiligheten er representativ med spennende og gjennomtenkt plansløsning og har en stor markterrasse med svært gode solforhold.

Her kan du nyte livet og føle deg hjemme. Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslig terrasse og hyggelig utsyn. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Du kan med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Leiligheten bærer preg av høy standard med blant annet 1. sortert enstavs eikeparkett, kjøkken fra Sigdal, integrerte hvitevarer fra Miele, baderomsinnredning fra Foss bad, gasspeis, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og elko-pluss.

Beliggenhet

I Veritas Have bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leiligheten ligger rolig og tilbaketrukket bak de gamle historiske byggene "Eidsvoll", "Turnhallen" og de 2 flotte og nyrestaurerte sveitservillaene. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under hus A og B.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Høvik ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder, kort vei til sjøen, dagligvare, apotek og andre servicefunksjoner på nærsenteret på Høvik. Det tilrettelegges for egen kajakkparkering og smørebod i prosjektet. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer