Gøteborggata 26

Gøteborggata 26

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 142.937,-
Totalpris 5.092.937,-
P-rom 54m2
Byggeår 2016
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.827,-
 • Fellesformue
  13.371,-
 • Ligningsverdi
  1.061.857,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

RODELØKKA/GRÜNERLØKKA - Moderne 3-roms selveier fra 2016 med balkong - heis - felles takterrasse - svært sentral og attraktiv beliggenhet - mulighet for garasje*

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et av Rodeløkkas mest sjarmerende kvartaler i bydel Grünerløkka. Her er nytt og gammelt blandet sammen i en skjønn forening. Her finner du en spennende kombinasjon av moderne arkitektur og kulturminner. Gamle fabrikklokaler er pusset opp og bygget på. Resultatet har gitt Rodeløkka byens kuleste og mest særegne boliger med og uten fabrikkpreg.

Gøteborggata har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. KIWI i Gøteborggata og søndagsåpne Joker ligger innenfor 2 minutters gange.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Markveien, Ringnes Park, Vulkan med Mathallen etc. et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege.

Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, søndagsmarkeder, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter, uteserveringer og frisører, det meste sentrert rundt hovedgatene Markveien og Thorvald Meyers gate. Vulkan ligger litt lenger ned på Løkka og har ett av byens mest spennende matkonsepter. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her finner du også populære restauranter/serveringssteder som BAR Vulkan, Hitchiker, Champagneria, Dögnvill Bar & Burger og Smelteverket.

For hyggelige søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, samt videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen. Ellers finnes det flere grønne lunger i nærheten som Birkelunden, Sofienbergparken og Olaf Ryes plass. Det er også gangavstand til Botanisk hage og Tøyenparken på Tøyen. For den treningsglade finnes blant annet SATS Elixia på Ringnes park, Gym Ila ved Aleksander Kiellands plass og Fresh Fitness på Carl Berners plass.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.