GØTEBORGGATA 26

GØTEBORGGATA 26

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 96.467,-
Totalpris 3.596.467,-
P-rom 39m2
Byggeår 2016
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.444,-
  • Fellesformue
    9.983,-
  • Energimerke
    B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SOLGT - VISNING AVLYST!

Høydepunkter

- Lekker og moderne 2-roms selveier med garasjeplass.
- Alt nytt i 2016.
- Heis.
- 40 m² bruksareal.
- Balkong på ca. 4 m².
- Felles takterrasse med sol hele dagen og utsikt over byen.
- 3 år igjen på nyboliggaranti.
- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene.
- Balansert ventilasjon.
- Garasjeplass medfølger.
- 1- stavs eikeparkett.
- Supersentral beliggenhet.
- Kiwi rett utenfor døren.
- Meget god offentlig kommunikasjon.
- Kort vei til "alt" av servicetilbud.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et av Rodeløkkas mest sjarmerende kvartaler i bydel Grünerløkka. Her er nytt og gammelt blandet sammen i en skjønn forening. Her finner du en spennende kombinasjon av moderne arkitektur og kulturminner. Gamle fabrikklokaler er pusset opp og bygget på. Resultatet har gitt Rodeløkka byens kuleste og mest særegne boliger med og uten fabrikkpreg.

Området har også god tilgang til offentlig kommunikasjon. 30 bussen (Nydalen/Bygdøy) går fra Dælenenga kun 150 meter fra boligen. Trikk (11, 12 og 13) og T-bane (5) finner du henholdsvis 450 og 800 meter unna.

Gøteborggata har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. KIWI i Gøteborggata og søndagsåpne Joker ligger innenfor 2 minutters gange.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Markveien, Ringnes Park, Vulkan med Mathallen etc. et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege.

Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, søndagsmarkeder, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter, uteserveringer og frisører, det meste sentrert rundt hovedgatene Markveien og Thorvald Meyers gate.

Megler

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.