GRÅKAMVEIEN 10 F

GRÅKAMVEIEN 10 F

Prisantydning 11.990.000,-
Omkostninger 307.992,-
Totalpris 12.306.602,-
P-rom 126m2
Byggeår 1988
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.293,-
 • Fellesformue
  40.497,-
 • Fellesgjeld
  8.610,-
 • Ligningsverdi
  2.016.247,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Flott nyoppusset 5-roms endeleil. med 2 solrike terr. - heis - peis - 2 p-plasser - attraktiv beliggenhet nær marka

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, markanært og barnevennlig boligområde på Gråkammen i Oslo. Fra eiendommen er det gangavstand til Slemdal barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Ved Hemingbanen ligger Helenes barnehage. Kommunen byr også på et godt utvalg av videregående skoler.

Nærmeste kollektivtilbud er T-bane fra Gråkammen stasjon, som ligger ca. fem minutters gange fra boligen. I samme område finner du Hemingbanen - et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, og idrettshall for håndball og basket. I tillegg finner du her en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop. Videre er det kort vei til Gressbanen som gjøres om til skøytebane på vinterstid.

Legg gjerne turen til Båntjern for et bad, eller til Sognsvann. Holmendammen byr på gode fiskemuligheter, og i området finner du flott parkanlegg og fine turveier for rekreasjon. Det er heller ikke langt til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark, som er betydelig oppgradert de senere år. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Langrennsspor og turstier starter fra Risbekkveien kun ca. fem min. gange fra eiendommen.

Extra Slemdal, Kiwi Slemdal og Coop Mega på Vinderen er nærmeste dagligvare. Søndagsåpen Joker ved Holmendammen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Slemdal, Vinderen og Ullevål et variert utvalg av butikker og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 154 snr. 26 orgnr. 990912432 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer