GRÅKAMVEIEN 10 E

GRÅKAMVEIEN 10 E

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 120.862,-
Totalpris 4.624.687,-
P-rom 50m2
Byggeår 1988
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.776,-
 • Fellesgjeld
  3.825,-
 • Ligningsverdi
  975.069,-
 • Energimerke
  D – oransje

Kort om eiendommen

Vestvendt 2-roms selveier i 2.etg. med heis - peis - garasje - stor terr. - nær marka - kort gange til T-bane

Høydepunkter

Velkommen til Gråkamveien 10E, en lys, pen og trivelig 2-roms terrasseleilighet i et attraktivt, markanært og barnevennlig boligområde på Gråkammen i Oslo.

•2.etasje. Adkomst via heis eller trapp.
•Garasjeplass. Mulighet for å installere lader for elbil.
•Vestvendt terrasse som vender mot store og flotte grøntarealer.
•Lekkert HTH kjøkken nytt i 2018.
•Romslig stue og soverom.
•Peis med innsats i stue.
•Godt med lagringsplass. Innvendig bod/walk in-Closet, bod på terrasse og to boder i inngangsetasjen.
•Egen gangsti mellom byggene leder til nærmeste kollektivtilbud som er T-bane fra Gråkammen stasjon, som ligger ca. fem minutters gange fra boligen.
•Lave felleskostnader på kr. 1.776,- pr. mnd. Inkluderer bl.a varmtvann og grunnpakke kabel-tv og internett fra GET.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, markanært og barnevennlig boligområde på Gråkammen i Oslo. Fra eiendommen er det gangavstand til Slemdal barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Ved Hemingbanen ligger Helenes barnehage. Kommunen byr også på et godt utvalg av videregående skoler.

Egen gangsti mellom byggene leder til nærmeste kollektivtilbud som er T-bane fra Gråkammen stasjon, som ligger ca. fem minutters gange fra boligen. I samme område finner du Hemingbanen - et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, og idrettshall for håndball og basket. I tillegg finner du her en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop. Videre er det kort vei til Gressbanen som gjøres om til skøytebane på vinterstid.

Legg gjerne turen til Båntjern for et bad, eller til Sognsvann. Holmendammen byr på gode fiskemuligheter, og i området finner du flott parkanlegg og fine turveier for rekreasjon.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.