Grandeveien 8

Grandeveien 8

Prisantydning 11.300.000,-
Omkostninger 310.222,-
Totalpris 11.610.222,-
P-rom 146m2
Byggeår 1992
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.667,-
  • Ligningsverdi
    1.631.513,-

Kort om eiendommen

BYGDØY - 4-roms selveier med heis, stor solrik balkong, garasje, kort vei til sjøen, rolig og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Meget bra beliggenhet nær sjøen, innerst i trafikkstille blindvei med tursti rett ned til badestrand på Huk, og flotte turområder i Kongeskogen. Landlig og sentralt med kort vei til sentrum. Leiligheten ligger i 2. etasje med heisadkomst og stor, solrik balkong med noe fjordutsikt.

Nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Bygdøyhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter som tennis, badminton, curlingklubb, fekting, treningsrom med gruppetimer og eldresenter med sosialt samhold. Bygdøy ligger sentralt med landlige omgivelser.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 5667,- pr. md. (betales kvartalsvis og faktureres etterskuddvis).
Eiendomsskatt utgjør kr. 3662,- pr. år (2017) iht. skatteliste fra Oslo kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 146 m² som omfattes av entré, stue, stue med peis, kjøkken med spiseplass, to soverom og to bad. Fra begge stuene har man utgang til sydvendt solrik balkong på ca. 30 m².

I tillegg disponerer eier kjellerbod på ca. 3 m², samt garasjeplass og bod (ca. 3 m²) i fellesanlegg.

Standard

Velholdt leilighet med standard hovedsakelig fra 1992. Noe moderinsering og overflatebehandling bør påregnes. Romslig og innholdsrik leilighet med god utnyttelse av arealene og en effektiv planløsning.

Meglere

Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer
Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer