Grefsenkollveien 12D

Grefsenkollveien 12D

Prisantydning 3.200.000,-
Omkostninger 94.654,-
Totalpris 3.304.654,-
P-rom 45m2
Byggeår 1973
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.763,-
 • Fellesformue
  13.458,-
 • Fellesgjeld
  10.000,-
 • Ligningsverdi
  956.372,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lys og romslig 2-roms selveier med stor solrik vestvendt terrasse, parkeringsplass og heis. Marka rett utenfor.

Høydepunkter

Velkommen til Grefsenkollveien 12D! Lys og romslig 2-roms selveier med solrik vestvendt terrasse på 11 kvm med god plass til utemøblement og grill, medfølgende parkeringsplass under tak, heis i bygget og flott beliggenhet i sameiet med utsyn mot parkareal. Marka er forøvrig i umiddelbar nærhet og det er bussholdeplass rett utenfor. Optimal førstegangsbolig eller utleieobjekt.

Innvendig fremstår leiligheten som lys og romslig med åpen stue/kjøkken-løsning. Rommet får rikelig med naturlig lys fra store vindusflater, hvilket bidrar til en luftig atmosfære. Pent kjøkken med integrerte hvitevarer og tiltalende flislagt bad gulvvarme og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Soverommet er romslig med garderobeskap, i tillegg er det gode oppbevaringsmuligheter i entreen og sportsbod på 2 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et stille og solrikt boligområde på Grefsen. Marka som nærmeste nabo med fine turmuligheter. Fine bademuligheter i Brekkedammen/Stilla om sommeren, i tillegg til gode muligheter for friluftsliv og fiske i Lillomarka og Nordmarka. Det er kort vei til Maridalen, Sognsvann og Grefsenkollen med muligheter for løping, sykling, ski, aking og klatring.

Perfekt sted for deg som ønsker å bo nær marka og samtidig ha byen lett tilgjengelig. Kort vei til Nydalen, Handelshøskolen BI og Storo Storsenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Det er gangavstand til Grefsenplatået hvor man finner kafè, daglivarebutikk, kiosk og take-away.

Rett utenfor boligen er det bussholdeplass hvor busslinje 56 og 56B har jevnlige avganger med endestopp i Nydalen.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.