Grefsenveien 17

Grefsenveien 17

Prisantydning 2.800.000,-
Omkostninger 99.187,-
Totalpris 2.899.187,-
P-rom 44m2
Byggeår 1953
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.450,-
  • Ligningsverdi
    790.208,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

SANDAKER - Lys, lekker 2-roms toppleilighet med fantastisk utsikt - God standard - Flytt rett inn!

Høydepunkter

- Utsikt
- Lys og luftig
- God planløsning
- Sentral beliggenhet
- Hyggelig bakgård
- God standard
- Flytt rett inn!

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Sandaker mellom Torshov, Storo og Nydalen. Bredt kulturtilbud i området med kort avstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv.

Få minutters gange til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter (Oslos største kjøpesenter), samt nærbutikk rett utenfor døren. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, bl.a. flere Sats og Elixia treningssentre i nærheten, samt sandvolleyballbaner ved Torshovparken. Få minutters gange til Akerselva med tursti langs elvebredden, i retning ned til sentrum og opp til Maridalen.

Gode kommunikasjonsmuligheter med trikk, T-bane og buss i umiddelbar nærhet. Du kan benytte buss nr. 30 mellom Bygdøy og Nydalen.
Fra Grefsenveien, et minutt gange fra boligen, kan du benytte trikk nr. 11 og nr. 12 mellom Kjelsås og Majorstuen, samt nr. 13 mellom Grefsen stasjon og Bekkestua. Nærmeste T-banestasjon er på Storo med linje 4 og 5.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 2 450 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Romslig 2-roms med god planløsning. Her får man umiddelbart den gode følelsen av å være på toppen, med store vindusflater mot vest har man flott utsikt fra leiligheten.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.