GREFSENVEIEN 19

GREFSENVEIEN 19

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 166.242,-
Totalpris 6.066.840,-
P-rom 90m2
Byggeår 1987
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Michelle Krefting

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Michelle Krefting

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.576,-
 • Fellesformue
  23.049,-
 • Fellesgjeld
  598,-
 • Ligningsverdi
  1.477.360,-

Kort om eiendommen

En meget attraktiv og gjennomgående toppleilighet - 2 terrasser - Meget solrikt - Utsikt - Heis - Peis - Garasje.

Høydepunkter

- Toppleilighet
- 2 balkonger
- Heis
- Garasjeplass i kjeller
- Peis
- 2 soverom
- Fin utsikt
- Hele leiligheten er nymalt
- Godt med skapplass
- Lagringsloft over leiligheten
- Meget sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Sandaker. Det er kort vei til et godt utvalg av forskjellige forretninger og Storo shoppingsenter. Leiligheten har en urban og sentral beliggenhet, men ligger samtidig tilbaketrukket. Som strøk har Torshov og Sandaker et historisk sus over seg. Områdene er preget av vide gater med god avstand og grøntarealer mellom kvartalene, noe som gir bedre privatliv. I dag ser vi at det ble lagt mye fokus på rekreasjon i området med både Torshovparken, Torshovdalen og andre flotte uteområder i nærheten. Det er kort vei til fin turvei og bademuligheter langs Akerselva opp til Teknisk Museum, Nordmarka og Maridalsvannet. Ideelt for en joggetur, sykkeltur eller avslappet gåtur i frisk luft og grønne omgivelser. Om vinteren bringer en kort trikke- eller busstur deg opp til Grefsen, hvorfra du kan gå på ski inn i Nordmarka. I 2018 åpnet Norges største og mest moderne kino, Odeo kino, 10 minutters gange fra leiligheten. Området har meget god tilgang til kollektivtrafikk, restauranter og forretninger. I tillegg er Grünerløkka med sine mange spisesteder kun 5 min unna med trikk. Det er kort vei til store flotte SATS ELIXIA Storo med utsikt over Oslo by, SATS Nydalen, Fitness Xpress, Sandaker Treningssenter, Fitness 24/7, Studentidretten i Nydalen, SATS Sagene, samt Myrens Sportssenter med Nordens høyeste innendørs klatrevegg.

Matrikkel

Gnr.224 Bnr.163 Snr.13 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Michelle Krefting

Michelle Krefting

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Michelle på e-post
mk@sem-johnsen.no

Kontakt Michelle på telefon
90 13 86 58

Krefting er en av Sem & Johnsens mest erfarne meglere, med en fartstid i bransjen på over 30 år. Hun arbeider for det meste i høyprissegmentet, og har forestått salg av noen av landets dyreste boligeiendommer. Hun har et stort kontaktnettverk, og svært god oversikt over forestående transaksjoner i sitt marked.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.