Griffenfeldts gate 19 B

Griffenfeldts gate 19 B

Prisantydning 3.790.000,-
Omkostninger 18.206,-
Totalpris 3.979.714,-
P-rom 58m2
Byggeår 1939
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.283,-
 • Fellesformue
  6.687,-
 • Fellesgjeld
  171.508,-
 • Ligningsverdi
  989.795,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

ILADALEN - Stor og lekker 2(3)-roms med separat kjøkken m/spiseplass - sydvent balkong - pent bad og kjøkken - beboerparkering - flott bakhage med sittegrupper - v.v., fyring, kabel-TV og internett inkl.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv og sentral beliggenhet rett ved Akerselva i toppen av Iladalen, mellom Grünerløkka, St. Hanshaugen og Sagene/Thorsov. Rett nedenfor boligen finner man populære Ilaparken med store grøntområder som egner seg ypperlig for avslapning om sommeren med gode venner. I tillegg flere store og frodige grøntområder i bl.a. parken på St. Hanshaugen og langs Akerselva.

Flere matbutikker innen gangavstand fra leiligheten, bl.a. Joker Ila og Bunnpris Iladalen kun et par hundre meter fra utgangsdøren.
Går man videre nedover forbi Ilaparken kommer man til Alexander Kiellands plass hvor man også finner en stor Coop Mega butikk med post i butikk, vinmonopol, døgnåpen nærbutikk og Circle K-stasjon, blomsterbutikk, frisør m.m., samt flere populære serveringssteder som Colonel Mustard og Lofthus Samvirkelag i de gamle lokalene til Tranen. For øvrig flere spennende mattilbud og restauranter om man forsetter nedover langs Akerselva mot Mathallen/Vulkan.

Det er meget gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med 20-,21-, 28-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen like utenfor døren. Disse tar deg kjapt og effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, Grünerløkka, sentrum eller marka i tillegg til Flybussen. Flere treningsstudioer i umiddelbar nærhet, som Sats/Elixia og ikke minst Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som OsloMet - Storbyuniversitetet, Arkitekthøyskolen ved Telthusbakken/Kubaparken, Westerdals ved Vulkan, Tannlegehøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og kun en kort busstur eller trikketur unna Handelshøyskolen BI i Nydalen eller UiO/Blinderen. Det er også gangavstand til flere barnehager og skoler i nabolaget.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer