Grimelundsveien 4 - Resalg av kontraktsposisjon A2

Grimelundsveien 4 - Resalg av kontraktsposisjon A2

Prisantydning 59.000.000,-
Omkostninger 126.222,-
Totalpris 59.126.222,-
P-rom 245m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Kort om eiendommen

VINDEREN - Luksus på Oslos tak. Alle penthousene i prosjektet ble solgt på kort tid. Et resalg åpner nå muligheten for å kjøpe en av de beste i Oslos flotteste nybygg. En sjeldenhet i øverste klasse. Ferdigstillelse 22.10.2018

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A2 i prosjektet Grimelundsveien 4 på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 19.04.2016 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Grimelundsveien 2-6 AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er:
Gnr.35 Bnr.19 Snr.2 i Oslo kommune

Grimelundsveien 4 - Om prosjektet

Grimelundsveien 4 er et unikt leilighetsprosjekt som ikke kan sammenliknes med noe annet boligprosjekt gjennomført i Norge tidligere. Foruten at det utvikles på en av hovedstadens aller beste tomter, har byggene en standard i særklasse langt utenom det vanlige. Beliggenheten er særdeles god, med nydelig utsikt over byen og fjorden og perfekte solforhold med sol fra morgen til kveld. Prosjektet består av 20 eksklusive leiligheter fordelt over 6 bygningskropper, tilknyttet underjordisk garasjeanlegg med heis rett inn i leilighetene.

Denne annonsen presenterer salg av kontraktsposisjon for leilighet A2 - en sjeldenhet i øverste klasse.

Mer om eiendommen

Om leilighet A2

Leiligheten er penthousen i det fremste bygget i prosjektet, og utgjør hele 2. og 3. etasje.

Heisen fører rett inn i hallen hvor også trappen fører opp til loftstuen og den private takterrassen med panoramautsikt. Stue/spisestue på hele 66 m² med åpen gasspeis. Herfra er det utgang til overdekket balkong mot syd/vest med kveldssol og fjordutsikt. Bibliotek/TV-stue kan oppleves sammen med stuen, men store skyvedører gjør det også mulig å adskille rommet.

Boligen har 3 soverom hvorav hovedsoverom har utgang til østvendt balkong. Alle soverom er soveromssuiter med eget bad, mens hovedsoverom og soverom 2 er også tilknyttet walk-in garderobe. Baderom med delikat innredning fra Kvänum, natursten og armaturer fra Dornbracht.

Utsikt
Privat takterrasse ca. 40 m²

Walk-in garderobe fra Expo Nova levert fra den italienske fabrikken Poliform. For øvrig separat wc i hall og praktisk vaskerom tilknyttet grovkjøkken.

Kjøkken og grovkjøkken med elegant innredning fra Kvänum. Loftstuen er tilrettelagt for matheis fra grovkjøkkenet, samt kjøkkenenhet og gassuttak for peis, grill og varmelamper ute. Loftstuen får panoramautsikt gjennom store skyvedører som fører til privat og skjermet takterrasse på ca. 40 m².

Se utferdiget salgsprospekt for ytterligere beskrivelse av eiendommen.

Parkering

Leiligheten har en egen, avdelt garasje inne i prosjektets garasjeanlegg, med 3 romslige garasjeplasser. Garasjen er avdelt med en dobbel- og en enkeltport, som er utstyrt med automatisk åpning basert på eiers skiltnummer.

I garasjen er gulvet belagt med expoxy, samt at det er montert utslagsvask med varmt og kaldt vann samt elektrisk uttak. Det er for øvrig montert to ladere for elbil. Felles vaskeplass med høytrykkspyler, trykkluft, støvsuger og utslagsvask. Det etableres også en egen gjestegarasje med 12 plasser.

Tilknyttet garasjen er det også to svært romslige boder på tilsammen 20 m²

Oppvarming

Det leveres gulvvarme i alle rom, styrt med egen termostat. Stor gasspeis i stue og gassuttak på takterrasse til grill, varmlampe eller tilsvarende. Felles gasstank hvor hver enkelt kjøper får sin egen måler for forbruk og det vil komme automatisk varsel til leverandør når det nærmer seg påfylling.

Garanti

Det er stillet garanti fra utbygger/selger 1 denne vil bli transporter til endelig kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom utbygger/selger 1 og Kjøper 1 iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Det vil ikke bli stillet ytterligere garanti fra selger i dette ledd for kjøpesum på kontraktsposisjonen.

Trappegang til loftstue og takterrasse
Balkong

Garanti etter §47 forutsettes stilt om utbygger/selger 1 ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales i sin helhet 2 virkedager før overtagelse.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Kjøkken med elegant innredning fra Kvänum
Hovedbad

Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Det medfølger 3 garasjeplasser tilknyttet private boder på ca .20 m²
Felles vaskehall med høytrykkspyler, trykkluft, støvsuger og utsalgsvask
Hus A fra vest
Dronefoto fra syd
Matheis fra grovkjøkken opp til loftstuen

Meglere

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer