Grimelundsveien 4 - Resalg av kontraktsposisjon A2

Grimelundsveien 4 - Resalg av kontraktsposisjon A2

Prisantydning 59.000.000,-
Omkostninger 126.222,-
Totalpris 59.126.222,-
P-rom 245m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Kort om eiendommen

VINDEREN - Luksus på Oslos tak. Alle penthousene i prosjektet ble solgt på kort tid. Et resalg åpner nå muligheten for å kjøpe en av de beste i Oslos flotteste nybygg. En sjeldenhet i øverste klasse. Ferdigstillelse 22.10.2018

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A2 i prosjektet Grimelundsveien 4 på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 19.04.2016 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Grimelundsveien 2-6 AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er:
Gnr.35 Bnr.19 Snr.2 i Oslo kommune

Grimelundsveien 4 - Om prosjektet

Grimelundsveien 4 er et unikt leilighetsprosjekt som ikke kan sammenliknes med noe annet boligprosjekt gjennomført i Norge tidligere. Foruten at det utvikles på en av hovedstadens aller beste tomter, har byggene en standard i særklasse langt utenom det vanlige. Beliggenheten er særdeles god, med nydelig utsikt over byen og fjorden og perfekte solforhold med sol fra morgen til kveld. Prosjektet består av 20 eksklusive leiligheter fordelt over 6 bygningskropper, tilknyttet underjordisk garasjeanlegg med heis rett inn i leilighetene.

Denne annonsen presenterer salg av kontraktsposisjon for leilighet A2 - en sjeldenhet i øverste klasse.

Om leilighet A2

Leiligheten er penthousen i det fremste bygget i prosjektet, og utgjør hele 2. og 3. etasje.

Heisen fører rett inn i hallen hvor også trappen fører opp til loftstuen og den private takterrassen med panoramautsikt. Stue/spisestue på hele 66 m² med åpen gasspeis. Herfra er det utgang til overdekket balkong mot syd/vest med kveldssol og fjordutsikt.

Meglere

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 19 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 16 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 2000 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder Sem & Johnsen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.