Grimstadgata 30L

Grimstadgata 30L

Prisantydning 3.100.000,-
Omkostninger 1.132,-
Totalpris 3.205.523,-
P-rom 35m2
Byggeår 1933
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.509,-
 • Fellesformue
  13.351,-
 • Fellesgjeld
  104.391,-
 • Ligningsverdi
  738.055,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Bud direkte til selger. Leil solgt. Visning avlyst. Attraktiv, lys og arealeffektiv 2-roms med moderne kjøkken og bad.

Høydepunkter

En planløsning som gir høy bokvalitet
Store vindusflater sørger for et lyst og åpent hjem
Moderne fargevalg og nydelig stemning
Stue med plass til ordentlig hyggelig og sosial spisestue
Stilfullt og innholdsrikt kjøkken
Flislagt baderom fra 2010 med opplegg for vaskemaskin
Originalt tregulv
To boder
Ingen dok.avgift
Forkjøpsretten er avklart
Herlige bakgård med grillplasser og sittegrupper hvor man kan ha middag og grilling med venner
Kollektivtilbud kun få minutter unna, samt bysykkelstativ
Mange fine grøntområder i umiddelbar nærhet og kort tid til marka

Beliggenhet

Bjølsenborgen Borettslag er attraktivt og veldrevet. Borettslaget har en barnevennlig bakhage som er hyggelig og pent opparbeidet med grøntområder, beplantning, sittegrupper, grill, lekeapparater, sandkasser, sykkelskur og stier. Bakhagen blir mye brukt om sommeren og er et sted hvor man blir kjent med hyggelige naboer.

Perfekt beliggenhet i attraktivt og ryddig borettslag i tilbaketrukket men sentrale omgivelser på Sagene. Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager finner du like ved leiligheten, og i tillegg har du "alt" av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området.

Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger i umiddelbar nærhet fra gården. Søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. SF Kino ligger på Storo og har landets største og mest moderne kino med 11 saler og nesten 2000 seter!

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.