Grindbråtan 13 (Bjerkelia Leilighet D2.3 - NY)

Grindbråtan 13 (Bjerkelia Leilighet D2.3 - NY)

Prisantydning 4.220.000,-
Omkostninger 30.624,-
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Prospekt

Siri Svendsberget

Siri Svendsberget

Eiendomsmegler

Megler: Siri Svendsberget

Kort om eiendommen

Hakadal/Nittedal: 4-roms selveier - Ferdigstilles august 2018. 2 p-plasser, balkong og hvitevarer inkludert.

Beliggenhet

Prosjektet Bjerkelia ligger sentralt til på Åneby i Hakadal, i Nittdal kommune. Kun 35 minutter med bil eller tog fra Oslo! Åneby er det største tettstedet i Hakadal med ca. 1 500 innbyggere.

Fra Bjerkelia har du gangavstand til det meste av servicetilbud som butikksenter med bl.a. stor Meny dagligvareforretning med post i butikk, apotek, legesenter og blomsterbutikk. Det er også gangavstand til flere barnehager i nærmiljøet. Kort avstand til Kirkeby barneskole. Det er kort vei inn i Nordmarka noe som byr på gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. Romeriksåsen med utmerket turterreng sommer som vinter ligger rett på andre side av dalen. Varingskollen alpin- og skianlegg, ligger kun et stopp unna med toget. Det er gangavstand til idyllisk badeplass ved Nitelva som ligger ved Rulse bru. Kommunesenteret Rotnes med kjøpesenter, fotballbane, idrettshall, svømmehall, hesteridning og golfbane er kun en kort kjøretur unna.

Kort vei til Oslo!
Det tar deg kun 35 minutter med bil fra Bjerkelia og inn til hovedstaden. Mange som etablerer seg i Hakadal arbeider i Oslo.

Mer om eiendommen

Fra Åneby er det god offentlig kommunikasjon med tog fra Åneby stasjon (ca. 10 minutter gange) eller med buss på riksvei 4. Toget tar ca. 35 minutter inn til Oslo sentrum. Kjører du bil tar det ca. 35 minutter til Oslo sentrum og 20 minutter til Lillestrøm og Strømmen.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet D2.3 i prosjektet Bjerkelia på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 15.06.2017 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Grindbråtan 13 AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Stor lys stue med plass til salong og spisegruppe. Utgang til balkong fra stuen. (kun ment som illustrasjon)
Lekkert flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. (kun ment som illustrasjon)

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr.40 Bnr.173 i Nittedal kommune
Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet bestiller og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil fellesutgiftene beløpe seg til ca. kr 25 til kr 35 pr. kvm BRA pr. mnd. Fellesutgiftene skal dekke blant annet varmtvann, oppvarming, forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold og vedlikehold av fellesarealer.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Innhold

D2.3: 2. etasje 85 kvm 3 soverom.
Flott 4-roms gjennomgående endeleilighet. Leiligheten vil få en romslig hjørnestue med utgang til balkong. Hvitevarer på kjøkken medfølger. Praktisk innvendig bod. 2 stk. Parkeringsplasser i underliggende felles carport er inkludert i kjøpesum.

Standard

Det leveres et tidsmessig kjøkken med innredning fra Norema med hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Stålbøyle håndtak. Kitchen Board fra Fibo-Trespo mellom over- og underskap. Avtrekksvifte i overskap. Hvitevarer medfølger: komfyr, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin i stål. Delikat flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Innredning fra Villeroy og Boch. Avsatt plass og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med innadslående vegger. Det er 3-stavs eikeparkett i alle rom untatt baderom. Det er en romslig gang, en innvendig bod samt tre soverom i leiligheten. Balkong mot øst og sør med adkomst fra stue.

D2.3 Plantegning
Kjøkken med integrerte hvitevarer er inkludert. God plass til spisebord.

Det medfølger en sportsbod beliggende i felles parkeringsanlegg.

Parkering

2 stk. Parkeringsplasser i underliggende felles carport er inkludert i kjøpesum. Det medfølger en sportsbod beliggende i felles parkeringsanlegg.

Adkomst

Adkomst fra Grindbråtan 13.

Oppvarming

Oppvarming er basert på panelovner. Det legges elektrisk gulvvarme i bad og panelovner i øvrige oppholdsrom.

Garanti

Det er stillet garanti fra utbygger/selger 1 denne vil bli transporter til endelig kjøper.

Illustrasjon av hovedsoverom. Parkett på gulv.
Utomhusplan illustrasjon

Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom utbygger/selger 1 og Kjøper 1 iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Det vil ikke bli stillet ytterligere garanti fra selger i dette ledd for kjøpesum på kontraktsposisjonen. Garanti etter §47 forutsettes stilt om utbygger/selger 1 ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling av kr 100 000,- innbetales til meglers klientkonto ved kontraktsignering, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Resterende del av kjøpesum samt omkostninger innbetales megler 1 uke før overtagelse.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold
til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Megler

Siri Svendsberget
Portrettbilde av Siri Svendsberget

Siri Svendsberget

Eiendomsmegler

Kontakt Siri på e-post
ss@sem-johnsen.no

Kontakt Siri på telefon
48 21 62 27

Siri Svendsberget er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har vært en del av prosjektavdelingen siden 2012. Hun jobber primært med prosjektsalg og porteføljen består av alt fra mindre eplehageprosjekter til større leilighetsprosjekter, hovedsakelig innenfor Stor-Oslo. Siri er medvirkende i alle prosjektets faser fra tegning til ferdigstilt bygg, og fremhever dette som noe av det mest spennende ved å jobbe med nybyggsalg.

Les mer