Grindbråtan 13G

Grindbråtan 13G

Prisantydning 2.790.000,-
Omkostninger 89.654,-
Totalpris 2.879.654,-
P-rom 56m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.828,-

Kort om eiendommen

Hakadal - Ny 3-roms selveierleilighet i 2. etg. (toppetasje) med sydvendt balkong og garasjeplass!

Beliggenhet

Prosjektet Bjerkelia ligger sentralt til på Åneby i Hakadal, i Nittdal kommune. Kun 35 minutter med bil eller tog fra Oslo! Åneby er det største tettstedet i Hakadal med ca. 1 500 innbyggere.

Fra Bjerkelia har du gangavstand til det meste av servicetilbud som butikksenter med bl.a. stor Meny dagligvareforretning med post i butikk, apotek, legesenter og blomsterbutikk. Det er også gangavstand til flere barnehager i nærmiljøet. Kort avstand til Kirkeby barneskole. Det er kort vei inn i Nordmarka noe som byr på gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. Romeriksåsen med utmerket turterreng sommer som vinter ligger rett på andre side av dalen. Varingskollen alpin- og skianlegg, ligger kun et stopp unna med toget. Det er gangavstand til idyllisk badeplass ved Nitelva som ligger ved Rulse bru. Kommunesenteret Rotnes med kjøpesenter, fotballbane, idrettshall, svømmehall, hesteridning og golfbane er kun en kort kjøretur unna.

Det tar deg kun 35 minutter med bil fra Bjerkelia og inn til hovedstaden. Mange som etablerer seg i Hakadal arbeider i Oslo. Fra Åneby er det god offentlig kommunikasjon med tog fra Åneby stasjon (ca. 10 minutters gange) eller med buss på riksvei 4. Toget tar ca. 35 minutter inn til Oslo sentrum. Kjører du bil tar det ca. 35 minutter til Oslo sentrum og 20 minutter til Lillestrøm og Strømmen.

Matrikkel

Gnr. 40 bnr. 173 snr. 9 orgnr. 921395434 i Nittedal kommune

Adresse

Grindbråtan 13G
1484 Hakadal
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.