Grindbråtan 13G

Grindbråtan 13G

Prisantydning 2.790.000,-
Omkostninger 89.654,-
Totalpris 2.879.654,-
P-rom 56m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.828,-

Kort om eiendommen

Hakadal - Ny 3-roms selveierleilighet i 2. etg. (toppetasje) med sydvendt balkong og garasjeplass!

Beliggenhet

Prosjektet Bjerkelia ligger sentralt til på Åneby i Hakadal, i Nittdal kommune. Kun 35 minutter med bil eller tog fra Oslo! Åneby er det største tettstedet i Hakadal med ca. 1 500 innbyggere.

Fra Bjerkelia har du gangavstand til det meste av servicetilbud som butikksenter med bl.a. stor Meny dagligvareforretning med post i butikk, apotek, legesenter og blomsterbutikk. Det er også gangavstand til flere barnehager i nærmiljøet. Kort avstand til Kirkeby barneskole. Det er kort vei inn i Nordmarka noe som byr på gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. Romeriksåsen med utmerket turterreng sommer som vinter ligger rett på andre side av dalen. Varingskollen alpin- og skianlegg, ligger kun et stopp unna med toget. Det er gangavstand til idyllisk badeplass ved Nitelva som ligger ved Rulse bru. Kommunesenteret Rotnes med kjøpesenter, fotballbane, idrettshall, svømmehall, hesteridning og golfbane er kun en kort kjøretur unna.

Det tar deg kun 35 minutter med bil fra Bjerkelia og inn til hovedstaden. Mange som etablerer seg i Hakadal arbeider i Oslo. Fra Åneby er det god offentlig kommunikasjon med tog fra Åneby stasjon (ca. 10 minutters gange) eller med buss på riksvei 4. Toget tar ca. 35 minutter inn til Oslo sentrum. Kjører du bil tar det ca. 35 minutter til Oslo sentrum og 20 minutter til Lillestrøm og Strømmen.

Mer om eiendommen

Matrikkel

Gnr.40 Bnr.173 Snr.9 Orgnr.921395434 i Nittedal kommune

Adresse

Grindbråtan 13G
1484 Hakadal
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr)

Åpen kjøkken- og stueløsning. Flott parkett på gulv.
Stue med utgang til romslig balkong på ca. 8,5 kvm.

3 000,- (Likviditetstilskudd)
--------------------------------------------------------
89 654,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 879 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Felleskostnader

Fellesutgiftene er på kr 1 828,- per måned for leiligheten i henhold til budsjett fra forretningsfører distribuert i forbindelse med konstituerende sameiermøte. Fellesutgiftene inkluderer blant annet tv/bredbånd grunnpakke (kr. 428,-), a konto forbruk strøm for varmtvann (kr. 250,-), felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av fellesarealer m.m.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres den enkelte direkte fra kommunen og faktureres hvert halvår (to terminer per år).

Faste løpende kostnader

Fellesutgiftene er på kr 1 828,- per måned for leiligheten i henhold til budsjett fra forretningsfører distribuert i forbindelse med konstituerende sameiermøte. Fellesutgiftene inkluderer blant annet tv/bredbånd grunnpakke (kr. 428,-), a konto forbruk strøm for varmtvann (kr. 250,-), felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av fellesarealer m.m. Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres den enkelte direkte fra kommunen og faktureres hvert halvår (to terminer per år).

Eiendommen er forsikret gjennom sameiet i If Skadeforsikring, polisenummer SP0001902092.1.1. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres den enkelte direkte fra kommunen og faktureres hvert halvår (to terminer per år).

Detalj balkong.
Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 8,5 kvm.

Kommunale avgifter

Kr. pr

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 59 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har 2 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 2018
Boligen er modernisert i ;modernisert.oppdrag¤

Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 8,5 kvm.
Stue med utgang til romslig balkong på ca. 8,5 kvm.

Etasje

2. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er:

Innhold

2. etg: Primærrom utgjør 56 m2 som omfattes av entré/gang, bad, to soverom, kjøkken og stue. Sekundærrom utgjør 3 m2 som omfattes av innvendig bod.

Til leiligheten medfølger 1 stk. sportsbod og 1 stk. biloppstillingsplass i felles underliggende anlegg.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår som lys og tidsriktig.

Moderne kjøkken fra Norema i modellen Aspekt med hvite slette fronter i melamin og håndtak i stål. Laminat benkeplate type Grå spettet 534. Oppvaskkum, ettgreps servantarmatur, samt belysning under overskap. Hvitevarer fra Electrolux medfølger (induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Slimline ventilator.

Baderomsinnredning med heldekkende hvit servant med underskuffer, speil over innredning, ettgreps servantbatteri, veggmontert toalett, dusjvegger i glass, ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur. Moderne keramiske fliser i format 60x30 cm (vegg) og 10x10 cm (gulv). Badet har varme i gulv og downlights i himling. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

På alle gulv med unntak av bad er det lagt en meget fin 3-stavs hvit/matt eikeparkett.

Vegger og tak er malt i fargen eggehvit. Hvite glatte innvendige dører med vridere i børstet stål.

Åpen kjøkken- og stueløsning. Flott parkett på gulv.
Detalj stue
Kjøkken og oppholdssone med plass til spisebord.

Det er LED downlights i himling både i entré/gang og på baderom.

Byggemåte

Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong fundamentert på grunn for kjeller, mens hovedkonstruksjon over p-kjeller har bæresystem i tre. Byggene er oppført i moduler, med etasjeskiller og leilighetsskiller som del av modulkonstruksjonen. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Utformingen av rekkverk er i metall og glass, mens svalgangene har rekkverk i stål. Fasadene består i hovedsak av trekledning. Innvendige vegger er utført i stenderverk, kledd med gipsplater.

Tomt

Eiet tomt på ca. 4 822 kvm. Dette er sameiets totale tomteareal.

Parkering

Til leiligheten medfølger 1 stk. sportsbod og 1 stk. biloppstillingsplass i felles underliggende anlegg.

Oppvarming

Oppvarming er basert på panelovner. Det legges elektrisk gulvvarme i bad og panelovner i øvrige oppholdsrom. Varmt tappevann leveres fra felles varmtvannstanker/system i teknisk rom. Det monteres egen strømmåler i hver leilighet. Avregning av vann og energi for øvrig utføres av sameiet basert på fellesmålere.

Moderne kjøkken fra Norema med medfølgende hvitevarer.
Oppholdssonen har plass til spisebord.

Sameiet

Boligene er en del av Bjerkelia sameie. Sameiet består av 28 boligseksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap og budsjett som ligger vedlagt prospektet. Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i ett og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner.

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Bod

Til leiligheten medfølger 1 stk. sportsbod i felles anlegg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

1956/2624-1/8 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 02.07.1956
Bestemmelse om veg OVERFØRT FRA: 0233-40/173 Gjelder denne registerenheten med flere

1961/1441-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 27.05.1961
Vegvesenets betingelser vedtatt OVERFØRT FRA: 0233-40/173 Gjelder denne registerenheten med flere

1975/909047-1/8 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 19.03.1975
Bestemmelse om vannrett. Med flere bestemmelser. Overført fra gnr 40 bnr 230
OVERFØRT FRA: 0233-40/173. Gjelder denne registerenheten med flere

1976/6270-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.09.1976
Vedtak av kommunens vannforsynings- og kloakkreglement. OVERFØRT FRA: 0233-40/173.
Gjelder denne registerenheten med flere

1979/3123-1/8 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 30.04.1979
Overført fra gnr 40 bnr 251. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0233-40/173.
Gjelder denne registerenheten med flere

1979/4786-2/8 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE TINGLYST 19.08.1979
Overført fra gnr 40 bnr 250. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om gjerde. Med flere bestemmelser.
OVERFØRT FRA: 0233-40/173. Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1213747-1/200 Pantedokument 03.09.2018 21:00
BELØP: NOK 11.000.000 Panthaver:SPAREBANK 1 NORD-NORGE Org.nr: 952706365
Gjelder denne registerenheten med flere

Overnevnte heftelser, med unntak av heftelse med dagboknummer 1213747-1, vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Sameiet har normalt legal panterett (etter loven - ikke særskilt tinglyst) i seksjonen som sikkerhet for dekning av felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 31. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge og panteretten vil følge seksjonen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Eier

Senjen Invest AS

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. Nittedal kommune har innført eiendomsskatt på bolig. Eiendomsskatt for 2018 er ikke oppgitt, da eiendommen nylig er ferdigstilt. Eiendomsskatt faktureres den enkelte direkte fra kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud. Boligen er innflyttingsklar.

Evt. mulighet for utleie

Hele eller deler av boligene kan fritt leies ut til boligformål. Evt. leietaker må etterleve sameiets vedtekter og evt. husordensregler.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 22.08.2018. Kopi av midlertidig brukstillatelse kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattest skal fremskaffes av selger.

Forretningsfører

USBL

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til område for boligbebyggelse iht. reguleringsplan for Grindbråtan 13 av 24.06.2013. Tilstøtende eiendommer er regulert til bolig, barnehage, vei m.m. Kopi av reguleringsplan med bestemmelser utgjør en del av salgsoppgaven, kan fås ved henvendelse til megler, og kan for øvrig også innhentes hos kommunen. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Konsesjonsplikt

Ikke relevant for denne eiendommen.

Odelsrett

Ikke relevant for denne eiendommen.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i dette sameiet.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente. Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring er ikke tegnet av eier og egenerklæring er ikke vedlagt. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene. Egen innboforsikring må tegnes av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Meglers vederlag er avtalt til kr. 43.750,- inkl. mva. + tillegg/utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget utløper/trekkes, skal selger betale påløpte tillegg/utlegg. Vederlag og utlegg betales i sin helhet av selger. Meglers provisjon og utlegg forfaller til betaling når handel er kommet i stand, jfr. Lov om eiendomsmegling § 7-4.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Nyeboliger AS
Pb 1488 Vika
0116 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Vegar Solnørdal

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer