Grindbråtan Park

Grindbråtan Park

Prisantydning 320.000,-
Totalpris 320.000,-
P-rom 103m2
Byggeår 2019
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

NITTEDAL/HAKADAL - Nytt rekkehus under oppføring - 2 bad - 2 Balkonger og terrasse med hage - Garasje - Salg av kontraktsposisjon

Beliggenhet

Moderne rekkehus under oppføring i prosjektet Grindbråtan Park, stille og barnevennlig beliggende sentralt på Åneby i Nittedal. I nærområdet er det barnehager, barneskole, gangavstand til Åneby togstasjon og busshopldeplass med avganger til Oslo, Lillestrøm og Hadeland. Meget barnevennlig beliggenhet med trafikkstille internveier, grøntarealer og lekeplasser. I tillegg er det flotte tur- og rekreasjonsområder med skiløyper, fotballbaner og ridesenter. Det er ca. 10 min gange til Rusledammen badeplass i Nitelva med barnevennlig strand.

Servicetilbud
Umiddelbar nærhet til Meny og Kiwi. Flere butikker finner du på Mosenteret og Hagansenteret med variert utvalg. For ytterligere servicetilbud har Strømmen storsenter og Stovner senter i Lillestrøm et bredt utvalg av matbutikk, klesbutikk m.m.

Skole/barnehage
Eiendommen har skolebussordning til Kirkeby barneskole, samt Hakadal ungdomsskole og Nittedal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Åneby stasjon som ligger noen få hundremeter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Hakadal, 17 min til Hagan, 21 min til Skedsmokorset, 39 min til Oslo lufthavn, samt 34 min til Oslo sentrum.

Fritid
For deg som trives ute i det fri, er det kort vei inn i Nordmarka. Romeriksåsen med utmerket turterreng sommer som vinter ligger rett på andre side av dalen. Er du av de som er glad i å stå på ski, kan du ta toget til Varingskollen alpin- og skianlegg, det er kun en holdeplass. Det er gangavstand til idyllisk badeplass ved Nitelva som ligger ved Rulse bru.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer