Grindbråtan Park

Grindbråtan Park

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 109.872,-
Totalpris 4.059.872,-
P-rom 103m2
Byggeår 2019
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    103m2
  • Bruttoareal
    120m2

Kort om eiendommen

Moderne rekkehus under oppføring - 2 bad - Balkonger og terrasse - Garasje -Salg av kontraktsposisjon

Beliggenhet

Moderne rekkehus under oppføring i prosjektet Grindbråtan Park, stille og barnevennlig beliggende sentralt på Åneby i Nittedal. I nærområdet er det barnehager, barneskole, gangavstand til Åneby togstasjon og busshopldeplass med avganger til Oslo, Lillestrøm og Hadeland. Meget barnevennlig beliggenhet med trafikkstille internveier, grøntarealer og lekeplasser. I tillegg er det flotte tur- og rekreasjonsområder med skiløyper, fotballbaner og ridesenter. Det er ca. 10 min gange til Rusledammen badeplass i Nitelva med barnevennlig strand.

Servicetilbud
Umiddelbar nærhet til Meny og Kiwi. Flere butikker finner du på Mosenteret og Hagansenteret med variert utvalg. For ytterligere servicetilbud har Strømmen storsenter og Stovner senter i Lillestrøm et bredt utvalg av matbutikk, klesbutikk m.m.

Skole/barnehage
Eiendommen har skolebussordning til Kirkeby barneskole, samt Hakadal ungdomsskole og Nittedal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Åneby stasjon som ligger noen få hundremeter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Hakadal, 17 min til Hagan, 21 min til Skedsmokorset, 39 min til Oslo lufthavn, samt 34 min til Oslo sentrum.

Mer om eiendommen

Fritid
For deg som trives ute i det fri, er det kort vei inn i Nordmarka. Romeriksåsen med utmerket turterreng sommer som vinter ligger rett på andre side av dalen. Er du av de som er glad i å stå på ski, kan du ta toget til Varingskollen alpin- og skianlegg, det er kun en holdeplass. Det er gangavstand til idyllisk badeplass ved Nitelva som ligger ved Rulse bru.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av rekkehusleilighet A 04 i prosjektet Grindbråtan Park på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 22.02.2017 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med SEK Eiendomsutvikling AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr.40 Bnr.4 Snr.4 i Nittedal kommune
#Eiendommen er seksjonert og har snr 4.

Adresse

Grindbråtan Park
1484 Hakadal

Prisantydning inkludert omkostninger

For kjøp av kontraktsposisjon: kr 280 000,-
For kjøp av leilighet: kr 3 670 000,- + omk.
Kr 3 950 000,- (Total kjøpesum)

Omkostninger:

18 750,- (Dokumentavgift av vederlag for andel tomteverdi (2,5% av kr 750 000,-)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)

--------------------------------------------------------

19 972,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------
3 969 972,- (Total kjøpesum for kontraktsposisjon og bolig inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Se for øvrig kjøpekontraktens punkt. 3 og 4. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer i offentlige og private geby

Felleskostnader

Kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, snømåking

Faste løpende kostnader

Stipulerte kostnader er kr 1 400 pr. mnd Felleskostnaden inkluderer følgende: Kommunale avgifter, forretningsførsel. kabel-tv (grunnpakke), forsikring og snørydding. Felleskostandene er stipulert ut fra erfaringstall og kan endres frem mot ferdigstillelse.

Øvrige kostnader som strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Eiendomsskatt

Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 120 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.

Boligen har soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Rekkehus

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Etasje

. etasje

Innhold

P-rom: 103 kvm
Underetasjen: Garasje, teknisk rom, bod og gang
1.etasje: Gang, 3 soverom, ett med utgang til veranda, bad/wc. og kjøkken med utgang til hage, Bad/wc, 1 soverom med utgang til balkong.
2.etasje: Gang, stue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda og terrasse og hagedel, bad/wc.

Standard

Nytt rekkehusene etter TEK 10 med balansert ventilasjon over 3 etasjer med garasje integrert i sokkeletasjen.

To bad, romslige oppholdsrom og lys, tiltalende og med god standard. De store vindusflatene bidrar til rikelig med lysinnslipp, samt balkonger i 1. og 2.etasje. Utgang til hageparsell fra stue/kjøkken mot vest.

Stue/kjøkken
Stuene er romslig med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. I stuen vil de bli installert peis som bidrar til å skape varme og hyggelig atmosfære.
Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning bidrar til den god romfølelsen. På kjøkkenet vil det være plass til spisebord. Kjøkkenet vil bli levert av Norema med delikat og bra standard. Videre er det integrerte hvitevarer. Mulighet for tilvalg.

Bad/wc
Eiendommene vil ha to bad/wc som er delikat flislagt med gulvvarme. Badet vil bli innredet med klosset, servantinnrednig, speil, dusjvegger og med opplegg til vaskemaskin.

-Plantegning 2-
-Plantegning 1-

Soverom
Soverommene vil være av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning.

Utstyr
- Røropplegg for sentralstøvsuger med 2 uttak
- Balansert ventilasjon fra Villavent etter TEK 10
- 200 l varmtvannsbereder med ekspansjonstank
- Peisovn med stålrørspip
-Garasjeport med fjernåpner
-Brannslange

Det er noen mulighet for tilvalg og endringer av leveransen i noe tid fortsatt, etter avtale med utbygger.

Byggemåte

Moderne rekkehusbebyggelse over tre plan med integrert garasje i sokkeletasje. Mur og trekontruksjon med flate takkonstruksjoner. Balkonger/terrasse og uteplass med hagedel.

Tomt

Eiendommen blir pent opparbeidet med interne stikkveien, grøntareal, biloppstillingsplasser og asfaltert adkomst. Alle boligene får privat bruksrett til hagerdel med plen.

Parkering

Det er garasjeplass til en bil integrert i hver bolig. Det levers hvit Krafer garasjeport med fjernstyring. Gjesteparkering og tilleggsparkering på eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Ånebyveien inn på området

Oppvarming

- Elektrisk

- Peisovn i stue
- Varmekabler i bad

Sameiet

Leiligheten er en del av Grindbråten Park Boligsameie. Sameiet består av 18 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet. Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig

Garanti

Det er stillet garanti fra utbygger/selger 1 denne vil bli transporter til endelig kjøper.

Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom utbygger/selger 1 og Kjøper 1 iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Det vil ikke bli stillet ytterligere garanti fra selger i dette ledd for kjøpesum på kontraktsposisjonen. Garanti etter §47 forutsettes stilt om utbygger/selger 1 ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.
#Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
Kjøpesum/oppgjør for inntreden i Kjøpekontrakt utgjør forskudd samt merverdi og transportgebyr. Alle tre beløpene forfaller til betaling når Transportkontrakt signeres. Det forutsettes imidlertid at Selger/-utbygger godkjenner transport av kontrakt.

Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Selger 2 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger 1 og Privatmegleren Park AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lovverk

Kjøp av kontraktposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven. Rettsvern for kontraktposisjonen sikres ved melding til boligselger om salget. Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf avhendingslova § 1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og Kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir Kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger. Dersom Kjøper 2 ikke er forbruker, skal Kjøper 2 betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til Kjøper 1 selv om ikke Kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten. Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan Kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel formue

Andel fellesformue utgjør kr ,-

Regnskap

Sameiet har ikke hatt fullt driftsår enda og regnskap er derfor ikke vedlagt.

Vei, vann og avløp

Offentlig med privat stikkledning

Eier

Pål Bostrøm
Ina Bostrøm
Hjemmelshaver til eiendommen: Scorpio Eiendom AS, hjemmelshaver har gitt nødvendige fullmakter til selger 1/utbygger.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det vil foreligge bruksattest/ferdigattest ved overtagelse

Forretningsfører

BORI BBL

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 3.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Vika
Postboks 1613 Vika, 0119 OSLO
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998387361

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge ble høsten 2017 ansatt som daglig leder på vårt Vika-kontor.

Les mer