Grønvoll Allé 22

Grønvoll Allé 22

Prisantydning 3.450.000,-
Omkostninger 95.249,-
Totalpris 3.545.249,-
P-rom 45m2
Byggeår 2018
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Vegar Skredlund

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.033,-

Kort om eiendommen

Grenselunden/Ensjø: Flott ny 2-roms toppleilighet med balkong - Heis, vannbåren gulvvarme og felles takterrasse

Høydepunkter

- Helt ny 2-roms toppleilighet.
- Leiligheten ble ferdigstilt ultimo september 2018.
- Balkong på ca. 8 kvm.
- Kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, elektriske varmekabler på bad.
- Leiligheten holder TEK 10 standard.
- Det følger garanti iht. Bustadoppføringsloven som er gyldig frem til 25.09.2023.
- Sportsbod i kjeller (ca. 5,8 kvm).
- Solrik felles takterrasse kun én etasje opp.
- Trappefri adkomst med heis opp til leilighetens plan.

Beliggenhet

I bydel Gamle Oslo tar nå Grenselunden form og får en sentral og flott beliggenhet. Ensjøbyen blir en sentrumsbydel med en blanding av kontorer, boliger og handel/service.

Det pågår og er planlagt og vedtatt en stor forvandling av hele Ensjø. Her blir det et levende sentrum med boliger, butikker, restauranter, samt kino- og teaterarena. T-bane og busstilbudet stopper rett utenfor døra. Fra Grenselunden kommer man inn i bykjernen på noen få minutter - også om man velger sykkelen. Det vil bli etablert trafikksikre, grønne utearealer/tun.

Grenselunden ligger faktisk like nære Oslo sentrum som det Frognerparken gjør. Det er kun ca. 500 meter til Helsfyr T- bane og ca. 700 meter til Ensjø T-bane (Østre Parkdrag). På ca. 8 minutter med T-banen er du ved Stortinget. På ca. 10 minutter på sykkel er du midt på yrende Grünerløkka. Ønsker du å rusle en tur, er koselige Kampen kun noen minutter unna.

Moderne Fyrstikkalléen skole er både ungdomsskole og v.g.s. og ligger like ved. Teglverket skole er en ny barne- og ungdomsskole, bygget på den gamle teglverkstomta ved siden av Hasle stasjon. August 2015 åpnet skolen offisielt som en 1-4 skole. Skolen utvider med ett trinn årlig over de kommende årene, og vil bli en fullskala 1-10 skole fra 2021, da med ca. 800 elever.

Meglere

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.