Gunnar Schjelderups vei 11 S

Gunnar Schjelderups vei 11 S

Prisantydning 3.490.000,-
Omkostninger 97.004,-
Totalpris 3.587.004,-
P-rom 53m2
Byggeår 2006
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.047,-
 • Fellesformue
  13.235,-
 • Ligningsverdi
  885.378,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Populære Nydalen Kvarter - Moderne og flott 2-roms selveierleilighet i 5. etg. med romslig vestvendt balkong, heis og tilgang til felles takterrasse

Beliggenhet

Sentral og god intern beliggenhet i sameiet. Nydalen Kvarter er et meget populært sameie som ligger like ved Storo, Grefsen, Akerselva og Lillo-/Nordmarka. Nydalen har de siste årene vært gjennom en omfattende utvikling, og fremstår i dag som en av byens aller mest spennende bydeler.

Fra leiligheten er det kort vei til de fleste fasiliteter og servicetilbud. Rett i nærheten ligger Storo Storsenter, som er største kjøpesenter i Oslo med 130 butikker, spisesteder og helse - og velværetjenester. Nydalen Torg med café, restauranter og butikker har vokst frem som en flott oase ved Akerselva, og ligger i nærheten av leiligheten. I nærområdet finnes flere ulike treningssentre, som Sats/Elixia, Fitness 24/7, Oslo Crossfit og Evo. Det er også meget kort vei til BI Nydalen.

Innen kort gangavstand finnes et godt tilbud av offentlig transport via trikk, t-bane, tog, buss og flybuss. T-banen på Storo og i Nydalen tar deg dit du måtte ønske innenfor byens grenser. Fra Storo er det hyppige buss - og trikkeavganger. I Nydalen går også busslinje 37 med avganger hele døgnet. Flybuss til Gardermoen går fra Ring 3.

Akerselva renner gjennom Nydalen og er et mye brukt turområde med blant annet flere flotte badeplasser. Her kan nevnes Nydalsdammen som et flott tilfluktssted på varme sommerdager. Området rundt Akerselva er pent opparbeidet med turveier og parkanlegg nedover mot sentrum og helt opp til Maridalsvannet og innover Nordmarka/Lillomarka. I Lillo - og Nordmarka er det flotte tur - og sykkelstier om sommeren og skiløyper (lysløyper) om vinteren.

Nærmeste matbutikk (Bunnpris) har åpent alle dager i uken, og ligger omtrent 50 meter fra boligen.

Faste løpende kostnader

Totale felleskostnader kr. 2 047,- pr. mnd.

Meglere

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.