GYDAS VEI 22

GYDAS VEI 22

Prisantydning 7.800.000,-
Omkostninger 215.117,-
Totalpris 8.015.117,-
P-rom 81m2
Byggeår 2004
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.285,-
 • Fellesformue
  12.787,-
 • Ligningsverdi
  1.856.547,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

3-roms leilighet med heis, sydvestvendt balkong og parkering. God standard og etterspurt beliggenhet.

Høydepunkter

- Leilighet beliggende i 4. etasje
- Trappefri adkomst fra garasje
- Parkering i lukket garasjeanlegg i kjeller
- Sydvestvendt balkong
- Bygget i 2004
- Store vindusflater
- Luftig, og god utsikt
- God og arealeffektiv planløsning
- A konto fyring og varmtvann
- Skjermet og stille beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger stille og sentralt til i et veletablert boligområde på Marienlyst. Meget sentralt, men samtidig tilbaketrukket fra støy og trafikk. Utenfor døren finner man store park-gressletter med flotte rekreasjonsområder. Friggfeltet og Marienlyst Idrettspark i umiddelbar nærhet. Likeledes kort vei til Frognerparken og Frognerbadet. Leiligheten ligger i en meget tiltalende og nyere oppført boliggård. Beliggenheten er meget populær med alle fasiliteter, servicetilbud og kollektivtilbud på Majorstuen.

Området Marienlyst ble regulert til boliger i 1934-36, og de såkalte lamellblokkene ble reist. Dette var den gangs moderne funksjonalisme, inspirert av Le Corbusiers ideer om lys og luft. Dagens bebyggelse har en moderne arkitektur med store vindusflater. Boligprosjektet Marienlyst Park er tegnet av Lund Hagem Arkitekter AS. De mottok i 2006 "Grosserer Harald Sundt-premie 2003-04" for prosjektet. Komiteen uttaler blant annet at prosjektet "viser en nytolkning av lamellen, introduserer en bred sammensetning av leilighetstyper, har et gjennomtenkt uttrykk med bevisst materialvalg, og at leilighetene har gjennomgående gode romlige kvaliteter med enkle detaljer, gjennomlys og helhetlig preg".

Matrikkel

Gnr.46 Bnr.115 Snr.181 Lnr.181 Orgnr.886374542 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.