GYDAS VEI 26

GYDAS VEI 26

Prisantydning 8.450.000,-
Omkostninger 246.872,-
Totalpris 8.696.872,-
P-rom 80m2
Byggeår 2004
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.558,-
 • Fellesformue
  10.825,-
 • Ligningsverdi
  1.770.160,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys & moderne 3-roms endeleilighet uten gjenboere. Solrik balkong på 10 kvm - Garasje - Heis - Varmtvann & fyring inkl.

Beliggenhet

Marienlyst park er tegnet av Lund Hagem Arkitekter AS og prosjektet ble i 2003/04 tildelt Sundts premie for fremragende arkitektur. Sameiet ligger i et urbant og meget populært boligområde på Marienlyst - svært sentralt i forhold til alle typer servicetilbud og fasiliteter i Majorstuenområdet. Til tross for den svært sentrale beliggenheten, er bebyggelsen her trukket godt tilbake fra både støy og trafikk - et fredelig og meget attraktivt område for dem som vil bo supersentralt.

Nærområdet har skoler for alle alderstrinn, flere barnehager, et godt kollektivtilbud og en rekke høyskoler. Ikke minst ligger Universitetet på Blindern like ved. Kort gangavstand også til holdeplasser for buss, trikk og T-bane.

Flere flotte parkanlegg i området, blant annet Marienlystparken og idylliske Stensparken som benyttes til grilling og soling i sommerhalvåret. Marienlystparken benyttes mye til ballspill som fotball og volleyball, og har i tillegg minigolfanlegg. Vakre Frognerparken ligger også i gangavstand, med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, populære Frognerbadet og Frogner stadion. Koselige serveringsteder i området, flere treningssentre, samt spennende gallerier og museer.

Matrikkel

Gnr.46 Bnr.115 Snr.143 Orgnr.886374542 i Oslo kommune

Adresse

GYDAS VEI 26
0363 Oslo
5. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

8 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr (forretningsfører) trekkes i oppgjøret - KJØPER)
5 000,- (Eierskiftegebyr til sameiet)

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer