GYLDENLØVES GATE 28 B

GYLDENLØVES GATE 28 B

Prisantydning 11.900.000,-
Omkostninger 18.301,-
Totalpris 11.918.301,-
P-rom 148m2
Byggeår 1923
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.153,-
  • Fellesformue
    8.212,-
  • Ligningsverdi
    2.626.851,-

Kort om eiendommen

Sjarmerende hjørneleilighet med peis, heis og balkong - Grønne, idylliske omgivelser mot alléen - Mul. for garasjeleie

Høydepunkter

Gyldenløves gate med sin vakre rideallé
Klassisk hjørneleilighet i 3.etasje
3 stuer på rad
Heis, peis og balkong mot skjermet bakhave
Flott beliggende på hjørnet av Eckersbergsgt.
Nær Frognerparken i et av byens mest idylliske områder
Aksjeleilighet med lave omkostninger
Beboerparkering
Mulighet for garasjeleie på hjørnet av Eckersbergsgt./Frognervn.

Beliggenhet

Særdeles attraktivt og sentralt beliggende på Frogner med kort vei til "alt". Klassisk og meget pen bygård i nyklassisisme tegnet av arkitekt Ragnvald Tønsager. Fra leiligheten, som ligger på hjørnet av Gyldenløves gate og Eckersbergs gate, er det hyggelig utsyn både mot gatene og mot det grønne og hyggelige gårdsatriumet.

Nærmiljøet har diverse hyggelige utekaféer som bl.a. Kaffebrenneriet og Samson på Amtmann Furus plass samt hyggelige spisesteder. I tillegg finnes apotek, nærbutikk, blomsterbutikk, nisjeforretninger, renseri, Gimle kino, postkontor, Vinmonopol m.m.
Kun får minutters gange til Frognerparken og kort vei til offentlig kommunikasjon som trikkeforbindelse i Frognerveien og diverse bussforbindelser i Bygdøy Allé og Kirkeveien.

Gyldenløves gate er kjent for å være en av Oslo vests mest ettertraktede gater, og strøket er preget av brede gater med velholdte murgårder og elegante byvillaer fra ulike tidsepoker. Gaten fikk sitt navn i 1879 etter stattholder Ulrik Frederik Gyldenløve (1638-1704). Opprinnelig var gaten planlagt videre vestover, men Vigelandsanlegget stoppet dette. Gaten var opprinnelig anlagt med en ridesti som fortsatt er synlig opp til krysset ved Eckersbergs gate.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.