Hafrsfjordgata 24 B

Hafrsfjordgata 24 B

Prisantydning 7.300.000,-
Omkostninger 18.975,-
Totalpris 7.372.415,-
P-rom 114m2
Byggeår 1931
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje

Visningstider

 • Søndag 20. okt.
  Kl. 14.00 – 15.00

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.615,-
 • Fellesformue
  90.317,-
 • Fellesgjeld
  53.440,-
 • Ligningsverdi
  2.104.089,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Gjennomgående 5-roms m/ bred forhage - peis - svært attraktiv beliggenhet i enveiskjørt gate - parkering* - lave omk.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig og enveiskjørt gate med lite trafikk, i et veletablert og meget attraktivt bolig-/ambassadeområde. Tilstrekkelig avstand til Bygdøy Allé og kort vei til Frognerparken gjør beliggenheten sjeldent god. Usjenert med lite trafikk, men samtidig sentralt. Selve bygget er en funksjonalistisk bygård oppført i 1931 etter tegninger av arkitekt Egil Haanshuus og bygget er innpasset i eldre kvartalsstruktur, som i dag er oppført på Gul Liste hos Byantikvaren. Funkisgården er en del av et større bygningsmiljø fra den funksjonalistiske perioden, der den visuelle helheten oppleves som sterk grunnet gjennomgående bruk av upusset tegl.

Kort gangavstand til Skøyen, Solli plass, Aker brygge og sentrum med gode handlemuligheter, spesialforretninger og restauranter. For øvrig svært godt tilbud av kollektiv transport med buss i Bygdøy allé, trikk i Drammensveien og Kirkeveien, samt kort vei til både Skøyen stasjon, Majorstuen og Nationaltheatret med T-bane, togforbindelser og Flytoget.

Matrikkel

Gnr.212 Bnr.456 Aksjebrevnr.178-186 Orgnr.930870323 i Oslo kommune

Adresse

Hafrsfjordgata 24 B
0268 Oslo
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

7 300 000,- (Prisantydning)
53 440,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 353 440,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
8 625,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer