Hafrsfjordgata 29 A

Hafrsfjordgata 29 A

Prisantydning 8.250.000,-
Omkostninger 221.097,-
Totalpris 8.498.010,-
P-rom 95m2
Byggeår 1936
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.582,-
 • Fellesformue
  10.644,-
 • Fellesgjeld
  26.913,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Delikat, romslig og påkostet 3(4)-roms med høy standard - Vestvendt balkong - Peis - Sentralt og stille i enveiskjørt gate.

Høydepunkter

- Sjeldent god beliggenhet på Frogner. Sentralt og samtidig stille i rolig og enveiskjørt gate.
- Høy standard. Betydelig oppusset 2016 med moderne stil.
- Vestvendt balkong mot grønn og rolig bakgård.
- Elegant kjøkken fra 2016 med innredning fra HTH.
- Delikat baderom fra 2016.
- Godt lysinnslipp med gjennomgående løsning og store vindusflater.
- Fjernvarme og varmtvann inkludert i fellesutgiftene.
- Moderne innsatspeis med glassdører.
- Klassisk og velholdt funkisgård.
- Beboerparkering rett utenfor døren.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig og enveiskjørt gate med lite trafikk, i et veletablert og meget attraktivt bolig-/ambassadeområde. Tilstrekkelig avstand til Bygdøy Allé og kort vei til Frognerparken gjør beliggenheten sjeldent god. Usjenert med lite trafikk, men samtidig sentralt.

Kort gangavstand til Skøyen, Solli plass, Aker brygge og sentrum med gode handlemuligheter, spesialforretninger og restauranter. For øvrig svært godt tilbud av kollektiv transport med buss i Bygdøy allé, trikk i Drammensveien, samt kort vei til både Skøyen stasjon og Nationaltheatret med t-bane og flytog.

Innhold

Innholdsrik, gjennomgående og moderne 3(4)-roms i klassisk funkisgård. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje og er på 95 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, romslig stue med peis, åpent kjøkken med spiseplass og adkomst til vestvendt balkong. For øvrig består boligen av 2 soverom og flislagt baderom (adkomst fra både entré og hovedsoverom).

Det medfølger én kjellerbod på ca. 3,5 m².

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder for VSJN AS, selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider også med egen portefølje som øker etter gode anbefalinger fra kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer