Hafrsfjordgata 29 A

Hafrsfjordgata 29 A

Prisantydning 8.250.000,-
Omkostninger 221.097,-
Totalpris 8.498.010,-
P-rom 95m2
Byggeår 1936
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.582,-
 • Fellesformue
  10.644,-
 • Fellesgjeld
  26.913,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Delikat, romslig og påkostet 3(4)-roms med høy standard - Vestvendt balkong - Peis - Sentralt og stille i enveiskjørt gate.

Høydepunkter

- Sjeldent god beliggenhet på Frogner. Sentralt og samtidig stille i rolig og enveiskjørt gate.
- Høy standard. Betydelig oppusset 2016 med moderne stil.
- Vestvendt balkong mot grønn og rolig bakgård.
- Elegant kjøkken fra 2016 med innredning fra HTH.
- Delikat baderom fra 2016.
- Godt lysinnslipp med gjennomgående løsning og store vindusflater.
- Fjernvarme og varmtvann inkludert i fellesutgiftene.
- Moderne innsatspeis med glassdører.
- Klassisk og velholdt funkisgård.
- Beboerparkering rett utenfor døren.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig og enveiskjørt gate med lite trafikk, i et veletablert og meget attraktivt bolig-/ambassadeområde. Tilstrekkelig avstand til Bygdøy Allé og kort vei til Frognerparken gjør beliggenheten sjeldent god. Usjenert med lite trafikk, men samtidig sentralt.

Kort gangavstand til Skøyen, Solli plass, Aker brygge og sentrum med gode handlemuligheter, spesialforretninger og restauranter. For øvrig svært godt tilbud av kollektiv transport med buss i Bygdøy allé, trikk i Drammensveien, samt kort vei til både Skøyen stasjon og Nationaltheatret med t-bane og flytog.

Mer om eiendommen

Innhold

Innholdsrik, gjennomgående og moderne 3(4)-roms i klassisk funkisgård. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje og er på 95 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, romslig stue med peis, åpent kjøkken med spiseplass og adkomst til vestvendt balkong. For øvrig består boligen av 2 soverom og flislagt baderom (adkomst fra både entré og hovedsoverom).

Det medfølger én kjellerbod på ca. 3,5 m².

Standard

Leiligheten ble betydelig oppusset i 2016 og fremstår både gjennomført og moderne med høy standard på overflater, innredning og utstyr. Oppussingen omfatter blant annet nytt baderom, kjøkken og samtlige overflater.

9V5A7922-Edit
9V5A7966-Edit

Boligen er godt utnyttet og planløsningen gir et meget romslig og åpent rom som benyttes som stue, spisestue og kjøkken. Gjennomgående planløsning med store vindusflater og adkomst til balkong gir rommet godt med lysinnslipp. Balkongen er vestvendt og vender mot grønn stille og rolig bakgård.

Elegant kjøkken fra 2016 med moderne innredning fra HTH. Kjøkkenet er godt utnyttet med åpen løsning og samtidig sosialt med tilknytning til spiseplass og balkong. Benkeplate i sort granitt og moderne innredning med glatte fronter uten håndtak (gripekant). Praktisk kjøkkenøy og takhøye skap gir rikelig med skap- og arbeidsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp (80 cm), oppvaskmaskin og kjøl/frys. Samtlige hvitevarer fra Siemens.

Lekkert baderom fra 2016, praktisk plassert med adkomst fra både hovedsoverom og entré/gang.

Dusjnisje med dører i herdet glass og vegghengt wc fra Duravit med soft-close sete. Baderomsinnredning fra HTH med skap for oppbevaring, samt helstøpt servant og benkeplate i kompositt. Opplegg for vaskemaskin (i tillegg til fellesvaskeri).

Innvendig gulv består i hovedsak av 1-stavs eikeparkett. Fliser på baderom med varmekabler. Resterende overflater er sparklet/pusset og malt i moderne fargetoner.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Velholdt og klassisk funkisgård oppført i 1936 over 3 plan, samt underetasje og delvis utbygget loft. Bygningen fremstår pen og godt vedlikeholdt med velholdte fellesarealer. Bærende konstruksjoner i betong og yttervegger i teglstein. Vinduer av 2-lags isolerglass fra 1987. Utkraget balkong mot vest i stålkonstruksjon, tredekke og rekkverk i stål/glass.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Planskisse 2. etasje
9V5A7977-Edit

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består i hovedsak av boliggårder fra første halvdel av forrige århundre. Hovedvekt på funkisstil i Hafrsfjordsgata, samt eldre klassisk bebyggelse i omkringliggende
gater. Den amerikanske ambassadørboligen ligger rett ved, og bidrar til å gi strøket et åpent og "grønt" preg med en parkmessig opparbeidede hage.

Tomt

Tomten er svakt skrånende og pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og nye sykkelstativer. Asfaltert felles adkomst.

Parkering

Beboerparkering rett utenfor døren.

9V5A8154-HDR-Edit
9V5A8162-HDR-Edit

Dette innebærer at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr på kr. 3 000,-. For mer info se www.trafikketaten.oslo.kommune.no/beboerparkering.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilknyttet fjernvarme (inkludert i fellesutgiftene).

Moderne innsatspeis med glassdører i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Hafrsfjordsgate 29. Sameiet består av 20 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Skøyen skole.

9V5A8048-Edit
9V5A8104-Edit
9V5A8025-Edit

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 26 913,- pr. 31.12.2017.

Sameiet har lån i DnB.
Total restgjeld kr. 259 089,-pr. 31.12.2017.
Rente 4,5%% pr. 31.12.2017.
Lånetype: Annuitet med 4 terminer årlig.
Dato siste termin: 10.07.2023.

9V5A8077-Edit
Hovedsoverom - Godt med garderobeskap

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer