Hagatjernveien 8D - B405

Hagatjernveien 8D - B405

Prisantydning 4.140.000,-
Omkostninger 8.842,-
Totalpris 4.148.842,-
P-rom 69m2
Byggeår 2020
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Martin Tobias Strand

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Martin Tobias Strand

Maria Hayati

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Maria Hayati

Kort om eiendommen

MJØNDALEN - Nyoppført leilighet med sentral beliggenhet og innflyttning i august/september. 3 soverom, garasje og heis.

Beliggenhet

I hjertet av Mjøndalen ligger Consto Arena hvor vi nå har gleden av å presentere 60 nye og moderne leiligheter, med gode solforhold og "orkesterplass" til fotballbanen. I Prosjektet 3050 Solsiden får du din egen private balkong mot vest hvor du har mulighet til å se hjemmekamper, og følge med på livet på banen hele året med utsikt mot kunstgressbanen og kort vei til alt du trenger av daglige innkjøp. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny mer aktiv livsstil. Alle som er kjent i Mjøndalen kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: Butikker, servicefunksjoner, kollektivtrafikk, fine turområder og ett hyggelig nabolag. Besøk prosjektets hjemmeside for å ta en titt på boligvelgeren: https://www.3050solsiden.no/

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.

Innhold

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Martin Tobias Strand

Martin Tobias Strand

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Martin Tobias på e-post
mts@sem-johnsen.no

Kontakt Martin Tobias på telefon
98 13 52 80

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.