Hammerfestgata 1, A2-1

Hammerfestgata 1, A2-1

Prisantydning 4.190.000,-
Omkostninger 19.222,-
P-rom 44m2
Byggeår 2017
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Utvikler

Bonum Prosjekt 4 AS

Prospekt

Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.500,-

Kort om eiendommen

RODELØKKA - Lys og lekker hjørneleilighet/ eierseksjon m/ sørvestvendt balkong og heis under oppføring. Forventet ferdigstillelse januar/februar 2018!

Høydepunkter

- Levering av din splitter nye leilighet er rett rundt hjørnet; forventet ferdigstillelse januar/februar 2018!
- Lave omkostninger - kun kr. 18.000,- i dokumentavgift
- Lys og flott hjørneleilighet i høy 2.etg. (vinduer mot sørøst og sørvest)
- Sørvestvendt balkong av fin størrelse (ca. 5 kvm) med antatt gode solforhold
- Heis
- Selveier
- Meget attraktiv leilighet for utleie (størrelse, type, beliggenhet midt i byen med god kommunikasjon til flere sentrale deler av Oslo)
- Supersentral beliggenhet ved idylliske Rodeløkka midt i Oslo. Kort avstand til det meste byen har å tilby!
- Leiligheten leveres med tidsriktig og gjennomtenkt material- og farvevalg
- Store glassflater
- Lekkert bad med 60/60 fliser på gulv og vegger
- Tidsmessig Sigdal kjøkken med integrerte Siemens hvitevarer
- Kvalitetsgulv - enstavs eikegulv
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjon
- Oppføring iht tek07 (godt inneklima, god isolering, lave strømutgifter)

Mer om eiendommen

Beliggenhet

Meget etterspurt og sentral beliggenhet midt i Oslo; på Rodeløkka, i bydel Grünerløkka, rett nedenfor Carl Berners plass. Kort vei til sentrum, Sofienbergparken, Botanisk hage og grøntområdene rundt Tøyenbadet. Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med t-bane fra Carl Berners plass samt holdeplass for flere busser og bytrikk (linje Sinsen) i Trondheimsveien. Ellers et bredt servicetilbud rundt nylig kraftig oppgraderte Carl Berners plass.

Rodeløkka er kjent for sin gamle trehusbebyggelse som vokste opp som en forstad til Kristiania etter byutvidelsen i 1859. I 1878 kom Rodeløkka innenfor bygrensen ved en ny byutvidelse som gjorde slutt på bygging av flere trehus, fordi det var murtvang i byen.

Planlagt ferdigstillelse januar/februar 2018. Vil se mye flottere ut når balkong/fasade, mur og have er ferdig.
Inspirasjon bad (illustrasjon). Det leveres lekkert bad m/ 60/60 fliser på gulv og vegger, downlights i himling og vegghengt wc.

Rodeløkka er i dag, sammen med Kampen og Vålerenga, et av byens gamle trehusmiljøer med massevis av sjarm og hyggelige gater. Rodeløkka betraktes av mange som en liten oase eller en trivelig landsby midt i byen. Trange gater, forhager og smug gjør dette til en helt unik del av byen.

Spaséravstand til pulserende og trendy Grünerløkka kjent for alle sine spisesteder, barer og uteliv, samt spennende shoppingmuligheter. Ellers kort vei til flotte rekreasjonsarealer i Torshovdalen eller langs Akerselva. Fresh Fitness (treningssenter) og dagligvarer rett rundt hjørnet.

I 2008-10 bygde Statens vegvesen om Carl Berner-krysset og gatene rundt. Hovedkrysset ble omarbeidet til en rektangulær byplass med trikkespor tvers gjennom sentrum. Hensikten var å redusere trafikkbelastningen med 40 prosent og dermed bedre framkommeligheten for kollektivtrafikken.

I den firkantede rundkjøringen er det plantet furu og tokyokirsebærtre og langs trikketraséen søyleeik. I alt har området fått mer enn 200 nye trær av tolv ulike slag, og flere mindre plassdannelser er oppgradert. Anleggsarbeidet ble ferdig i september 2010. Totalkostnaden var 286 millioner kroner.

Carl Berners plass er et viktig byformingsprosjekt på byens, fotgjengernes, syklistenes og de kollektivreisendes premisser. Carl Berners plass er blitt en pulserende byplass, til og med på en kald januardag vrimler det av folk på de brede fortauene rundt plassen. Her er det fint å flanere og handle på de brede fortauene. Det er alltid folk på uteserveringa på solsida. Mange benker gjør at man kan sitte i sola og i blondeskyggen til tokyokirsebærtrærne.

Fra Carl Berner kommer man seg effektivt rundt i hele sentrum. Eksempelvis tar t-banelinjen "Ringen" deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO (Blindern) på 6 stopp.

Hammerfestgata bhg kun drøye 100 m fra eiendommen.

Innhold

Arkitekt og interiørarkitekt har jobbet møysommelig sammen for å optimalisere planløsningen og gi leiligheten en gjennomgående god og tidsriktig standard.

Soverom inspirasjon. Illustrasjon fra A-leilighet på hjørnet/topp mot sørøst.
Plantegning A2-1

A2-1 er hjørneleilighet i 2. etg. mot Trondheimsveien og felles have. Lys og flott 2-roms med vinduer mot sørøst og sørvest.

Primærrom/BRA utgjør 44 kvm. som omfattes av entré med plass til garderobe, bad/wc, hjørnestue med åpent kjøkkendesign samt utgang sørvestvendt balkong på ca. 5 kvm., soverom med praktisk skyvedør til stuen samt fin plass til dobbeltseng og garderobe.

Medfølgene sportsbod i kjeller på ca. 8 kvm.

Byggemåte

BYGGET
Nybygget er organisert i to blokker plassert langs nabobygget med alle vinduer og balkonger mot uteområdet sørvest for bygget. Mellom boligvolumene står heis og trapp i en lys og trivelig svalgangsløsning. Bygget er orientert slik at solforholdene blir gode med fokus på ettermiddags- og kveldssol.

Etasjeplan - 2. etasje
Utomhusplan

FASADE
Fasaden har fått en moderne og ren utforming. Komposisjonen av bygningsvolumer sammen med svalgangen bidrar til å dele opp lengden av bygget. Selv om bygget dekker hele langsiden av tomten blir fasadestrekkene korte og uttrykket humant uten lange ate fasader.

FASADEKLEDNING
Fasade i pusset mur som males hvit/hvitgrå. Trekledning på fasade i 5.etg. (på B-siden) og del av 5 og 6.etg på A-siden (se fasadetegning/vindusplan).

VINDUER OG DØRER
Aluminium grå.

TERRASSE-/BALKONGGULV
Royal terrassebord, farge grå, fra Carlsen Fritzøe eller tilsvarende leverandør. Balkonger leveres i betong/ubehandlet betongdekke.

REKKVERK
Rekkverk i glass.

PORT
Port i stålutførelse med et moderne uttrykk. For portillustrasjon se leveransebeskrivelse.

UTVENDIG FELLESAREAL/ TRAPPEOPPGANG
Trapp i ubehandlet betong. Rekkverk i stål lakkert i sort.

SPORTSBOD
Alle bodvegger og dører i netting.

Standard

Lys og lekker selveierleilighet med store glassflater, god romløsning og moderne standard på overflater, innredninger og utstyr. Gjennomført avstemt material- og fargevalg. Leiligheten får romslig, sørvestvendt balkong.

VEGGER/ HIMLINGER/ GULV
Glatte, grå vegger (farge Demring) og glatte, hvite himlinger. Noen leiligheter med kontrastflater (vegger uten vinduer) i mørkegrå (farge Sort pepper) for et mer moderne preg. Enstavs - mattlakkert - eikegulv fra eksklusive Flotte Gulv i oppholdsrom.

KJØKKEN
Tidsriktige kjøkken fra Sigdal med rene, stramme linjer og god funksjonalitet.

NÆROMRÅDET - ET MANGFOLD AV OPPLEVELSER OG SERVICETILBUD I OMRÅDET.
NÆROMRÅDET - ET MANGFOLD AV OPPLEVELSER OG SERVICETILBUD I OMRÅDET.
NÆROMRÅDET - PULSERENDE GRÜNERLØKKA - ET MANGFOLD AV OPPLEVELSER OG SERVICETILBUD I OMRÅDET.

Tidsmessig laminat benkeplate med underlimt kum og ettgreps blandebatteri. Matte fronter med minst mulig skuffer for et renere design. Innredningen leveres med integrerte hvitevarer; platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys), samt fritthengende ventilator. Farge på kjøkkeninnredning: Grå.

BADEROM
Lekkert, romslig bad med store fliser over varmekabler i gulv, store fliser på vegger, vegghengt wc, servantskap, speil og dusjhjørne med glassdør. Mosaikkfliser på gulv i dusjsonen.

Vegghengt wc fra Alterna med soft close eller tilsvarende. Servantskap fra Alterna, type Malin grå matt eller tilsvarende med DayLight speil (Alterna) over servant. Ettgreps blandebatteri fra Tapwell. Dusjarmatur fra Tapwell, type RT5200. Tidsmessige 60/60 fliser på gulv og vegger i farge light grey.

BELYSNING

Enkle og doble ledspotter i himling (lavtbyggende runde downlights), samt up/down veggspotter i stue fra Designbelysning, type Devi vegglampe. (Devi er en enkel og delikat vegglampe som sprer lyset vakkert opp- og nedover i timeglassfasong)

BALKONG
Royal terrassebord, farge grå, fra Carlsen Fritsøe eller tilsvarende leverandør.

Bygget/leilighetene bygges etter Tek07 som gir meget god isolasjon og lave strømutgifter. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir et godt inneklima.

Bebyggelse

Området, og da spesielt Rodeløkka, er bebygget med gammel trehusbebyggelse. Ellers boliggårder hovedsakelig fra 30-tallet og årsskiftet 1800-1900 i området. En del næring på gateplan.

NÆROMRÅDET - SPASÉRAVSTAND TIL TRENDY GRÜNERLØKKA
NÆROMRÅDET - FLOTTE REKREASJON- OG TUROMRÅDER

Tomt

Tomten vil bli pent opparbeidet med beplantning og gressplen. Se utenomhusplan. Det vurderes glassvegg oppå muren mot Trondheimsveien for bedre støyisolering.

Parkering

Normal gateparkering etter områdets bestemmelser. Sameiet vil få 2 p-plasser totalt - én handicapplass og en bildelingsplass.

Oppvarming

Fjernvarme/vannbåren varme til radiatorer.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Hammerfestgata 1. Sameiet vil bestå av 16 boligseksjoner, 11 i nybygget og 5 i frittstående villa (eksisternde bebyggelse) og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i ett og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

FELLESUTGIFTER:
Fellesutgiftene er avhengig av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene/ eiebrøk. Månedlige fellesutgifter er stipulert til ca. kr 30-35,- kr pr kvm BRA første driftsår, hvor man har lagt til grunn at kommunale avgifter, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer og vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiemøte. Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnadene tilsvarende 2-4 mnd. for å tilføre sameiet fornuftig likviditet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Meglere

Christoffer Askjer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 15 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 11 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Mikael Bolling
Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer