HAMMERSTADS GATE 16

HAMMERSTADS GATE 16

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 27.547,-
Totalpris 6.044.071,-
P-rom 74m2
Byggeår 1922
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.452,-
 • Fellesformue
  65.024,-
 • Fellesgjeld
  116.524,-
 • Ligningsverdi
  1.500.618,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Lys og innbydende - gjennomgående - 3-roms toppleilighet m/ solrik balkong, peis og nydelig gårdsrom. Rolig og usjenert.

Høydepunkter

- Svært sentral samtidig skjermet og idyllisk beliggenhet rett ved Majorstuen
- Sørvestvendt, nyoppført balkong (2016) med hyggelig utsyn over et parkmessig gårdsrom
- Meget gode lysforhold (lys fra 2 sider)
- Usjenert beliggenhet for å være midt i byen
- 2 gode soverom
- Ildsted (ny 2016)
- Tidsmessig standard og en god, åpen romløsning
- Nyere, moderne vinduer i hele leiligheten
- Veldrevet aksjelag
- Meget flott indre tun med gressplen, prydbusker, sittegrupper, grill og lekestativ
- Godt med lagringsplass (3 boder)

Beliggenhet

Svært sentral samtidig skjermet og idyllisk beliggenhet rett ved Majorstuen. Meget hyggelig og etablert boområde kjent for sine store, frodige gårdsrom og flotte bygg oppført tidlig på 1920-tallet. Barnevennlig og solrikt midt i byen. Umiddelbar gangavstand til alle tenkelige bymessige servicefunksjoner, alle typer offentlig kommunikasjon samt flotte rekreasjonsarealer i Marienlystparken og Frognerparken. Kun 2 kvartaler nedenfor eiendommen finner du byens puls med Majorstuhuset/ Majorstukrysset og inngangen til Oslos shoppinggate nr. 1 Bogstadveien/ Hegdehaugsveien. Flere dagligvarebutikker i nærområdet.

God tilgjengelighet til Marka (og sentrum) med t-bane fra Majorstuen. Frogner Stadion tilbyr skøytebane om vinteren. I tillegg har du både tennisbaner (Frogner tennis) og Frognerbadet rundt Frognerparken. Minigolf på Marienlyst. Med andre ord mye å finne på for barn og voksne i nærområdet.

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.