Harald Hårfagres gate 10B

Harald Hårfagres gate 10B

Prisantydning 5.400.000,-
Omkostninger 144.754,-
Totalpris 5.625.671,-
P-rom 67m2
Byggeår 1938
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Hammer

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.319,-
 • Fellesformue
  13.225,-
 • Fellesgjeld
  80.917,-
 • Ligningsverdi
  1.156.465,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Majorstuen - Meget flott og nyoppusset 3-roms i 4. etasje med solrik balkong, peis og heis.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet på Majorstuen/Marienlyst i et veletablert og populært boområde med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter og servicetilbud.

Den populære handlegaten Bogstadveien ligger i kort gangavstand fra boligen og byr på et rikt utvalg av forretninger og servicefunksjoner. Det er også kort avstand til Oslo sentrum med Karl Johans gate samt flere kjøpesentre. Boligen har også umiddelbar nærhet til flere populære kaféer, restauranter, butikker, kino og treningssentre.

Området er også godt kjent for sine grønne lunger som Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet. Det er også gangavstand til flere andre parker som Slottsparken og Stensparken.

I kort gangavstand fra boligen ligger Majorstukrysset, som er et knutepunkt for byens kollektivtilbud. Her er det gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og t-bane i alle retninger. Like i nærheten går det også flybuss.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 319,- pr. mnd. Felleskostnaden inkluderer følgende: Varmtvann og fyring, kabel-tv, bygningsforsikring, kommunale avgifter, nedbetaling andel fellesgjeld, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Kommunen har ikke oppgitt eiendomsskatt for boligen for år 2017.

Bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring, polisenummer 50755258. Kjøper må selv besørge eiendommen forsikret for innbo og løsøre.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, hastighet på bredbånd etc.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning vil kunne medføre økte fellesutgifter.

Meglere

Portrettbilde av Karianne Hammer

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne på e-post
karianne@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne på telefon
92 02 74 44

Karianne har lang erfaring som eiendomsmegler og drev eget foretak før hun ble en del av Prosjektavdelingen i 2013.

Hun forestår salg av alle typer eiendom, med hovedvekt på boliger under oppføring. Spesielt eplehageprosjekter og mindre leilighetskomplekser. Karianne deltar i alle faser av boligutvikling, og har god gjennomføringsevne. Hun har bred erfaring og stor kontaktflate.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.