Harbitzalléen 27-41, leil. F-703 - Salg av kontraktsposisjon

Harbitzalléen 27-41, leil. F-703 - Salg av kontraktsposisjon

Fastpris 13.950.000,-
Omkostninger 359.872,-
Totalpris 14.309.872,-
P-rom 120m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.600,-
  • Energimerke
    C – oransje

Kort om eiendommen

HARBITZALLÉEN - Ny lekker toppleilighet - 3 soverom - 2 bad - gasspeis - privat sydvendt terrasse på 50 m² - 2 p-plasser

Høydepunkter

Innholdsrik 4-roms toppleilighet med 2 garasjeplasser og fin beliggenhet med sydvendt terrasse på 50 kvm. Leiligheten holder god standard med bl. a. oppgradert enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og kjøkkeninnredning fra Sigdal. Eiendommen ligger i Harbitzalleen 9-25 på Skøyen i Oslo kommune.

HARBITZ ALLÈEN - kort fortalt:
- 2 garasjeplasser, begge med el-kontakt
- Sydvendt terrasse på hele 50 kvm
- Felles takterrasse
- 2 gasspeiser med stålinnramming (oppgradert)
- Elko pluss pakke (verdi kr 50 700,-)
- Uttak til gassgrill på terrassen
- EL-bil pool
- Heis
- Kjøkken med moderne innredning fra Sigdal
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs oppgradert eikeparkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skøyen/Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Herfra er det kort vei over til Bygdøy med flotte turveier og kyststier, samt idylliske badeplasser. Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen og kyststi ut til Sollerud, hvor man også finner volleyballbane, badestrender og videre til Sandvika.

Mer om eiendommen

Frognerparken ligger også innenfor gåavstand. Enkel adkomst til marka med blant annet lysløyper på Frognerseteren og Sørkedalen, som er kjente steder for den ivrige mosjonisten.

Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. I umiddelbar nærhet ligger Hoffsveien nærsenter som har et flott Icon treningssenter, dagligvarebutikk med post og renseri m.m. Dagligvarehandelen kan også gjøres ved COOP Mega.
Møllhausen Torg er en godt bevart hemmelighet for beboerne på Hoff og Skøyen. Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst Allé et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Her finner man også anerkjente Maschmanns matmarked, samt andre spesialbutikker. Sjølyst, Frogner, Bygdøy Allé og Majorstuen ligger alle godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av hovedstadens rike utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Barnevennlig område med flere barnehager i nærheten.

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog. Nærmeste trikke- og bussholdeplass er Hoff. Det er meget gode transportmuligheter til alle steder i Oslo og på E-18 vestover. Nærhet til Skøyen stasjon med tog, flytog og flere bussforbindelser.

Objekt

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet F-703 i prosjektet Harbitzalléen på nærmere angitte vilkår.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 12.10.2016 med utbygger/boligselger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Harbitzalléen Bolig AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøpekontrakten på boligen følger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/boligselger.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr.31 Bnr.500 i Oslo kommune

Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Prisantydning inkludert omkostninger

For kjøp av kontraktsposisjon: kr 362 282,-
For kjøp av leilighet med 2 p-plasser: kr 13 170 000,- + omk.
Tilvalg kjøpt for: 417 718,-
Tilsammen kr 13 950 000,-

Omkostninger:
67 650,- (Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5% av andel tomteverdi.)
175,- (Panteattest kjøper)
575,- (Tingl.gebyr obligasjon)
575,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
168 975,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 118 975,- (Total kjøpesum for kontraktsposisjon og bolig inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at kontrakten selges til prisantydning.

Planskisse - det er gjort noen endringer fra denne, vennligst kontakt megler
Kunstnerisk illustrasjon

Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien, (ca. kr. 550,- pr. kvm leilighet). Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 697,- pr. obligasjon inkl. attest.

I tillegg til ordinære fellesutgifter innbetales à konto kr. 70,- pr. kvm bra-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Se for øvrig kjøpekontraktens punkt. 3 og 4. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer i offentlige og private gebyrer.

Innhold

Kjøkken

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Kjøkkeninnredningen fra Sigdal Horisont med slette fronter og innfreste grep, hvitmalt. Benkeplate i heltre hvitoljet eik. Integrerte hvitevarer fra Siemens. Selger har oppgradert armatur for kjøkken til Grohe Minta Touch C-tut.

Våtrom
Baderomsinnredning er Sigdal Gloss med Hekken håndtak. Vegghengt toalett, oppgradert til Duravit Starck 3 veggskål med innebygget skjult cisterne og softclose sete på begge bad. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig tegning av leiligheten. Overskap og speilskap følger samme bredde som underskap. Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vegger
Malte vegger, i fargene:
2903-Y30R i kjøkken/stue, hall og bod.
S2005-Y30R på soverommene.

Det blir oppgraderte fliser på veggene på badene. Tecnolito 30x60 Trachyte på bad 1 og MINOS 30x60 Vulcanic Mate på bad 2.

Gulv
Det blir 1 stavs parkett på gulvene i stue/kjøkken, soverom og bod, oppgradert til type Shade Eik American Oakwhite Antique. Fliser i hall.

Keramiske gulvfliser på bad av typen MINOS 30x30 Day Matt og tilsvarende i str. 5x5 i dusjsonen på bad 1 og type MINOS 30x30 Ash Matt og tilsvarende i str. 5x5 i dusjsonen på bad 2. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt.

Terrasse
Balkongene og terrasser på bakkeplan utføres i betong, flislagt med 30x30 cm utvalgt frostsikker flis i «skifer-look». Takterrasser leveres med tremmegulv i kompositt i grå uførelse. Balkongene har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres i klart glass og overflatebehandlet aluminium (lakkert eller eloksert). Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr. sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m med unntak av hovedsoverom.

Boder
I tillegg til evt. bod eller skapplass i leiligheten, får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Det vil bli levert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i alle leilighetene.

Felleskostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Anslagsvis vil dette beløpe seg til ca. kr. 30,- til kr. 37,- pr. kvm.

bra/mnd.

Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Satsen for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Viktig informasjon

For utfyllende informasjon henvises det til salgsoppgaven for prosjektet som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Byggemåte

Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og trepanel. Leilighetene bygges i henhold til TEK 10.

Bebyggelse

Hovedsakelig blokk og villabebyggelse i området.

Tomt

Eiet tomt: 9200 kvm.

Eiendommen ligger på gnr. 31, bnr. 500 i Oslo kommune. Tomten har et areal på ca 9 200. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. For sameiene vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser, begge med el tilkobling i felles parkeringskjeller under byggene.
Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.
Dekke av betong i kjørebanen i garasjen. Vegger og tak av plasstøpt betong støvbundet hvit. Netto høyde minimum 2,15 m.

Det må påregnes felleskostnader for parkeringsplassene.

Det leveres totalt antall garasjeplasser i henhold til parkeringsnorm vedtatt i reguleringsplan for prosjektet.

Selger forbeholder seg retten til å organisere kjøpte parkeringsplasser som evige bruksretter i egen anleggseiendom.

Sykkelparkering
Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann dekkes ved tilkopling til fjernvarmenett i kundesentra plassert i parkeringsetasjen. Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bod.

Sameiet

Eiendommen ligger i Harbitzalleen 9-25 på Skøyen i Oslo kommune.

Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameiet og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. Ved gjennomført seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22.

Tilvalg- og endringsbestillinger

Det er ikke lenger mulighet for å gjøre tilvalg.

Garanti

Det er stillet fra boligselgeren garanti iht. buofl. §12 en på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen. I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti jfr. bustadoppføringslova § 47 for beløp som Kjøper 2 innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting. Garanti etter §47 er stillet fra boligselger dermed er forskuddet utbetalt.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

10 prosent av kjøpesummen for boligen, kr 1 317 000,-, kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr 362 282,- ved kjøp til prisantydning og transportgebyr til utbygger, kr 100 000,- til sammen kr 1 779 282,- innbetales til meglers klientkonto ved signering av nærværende kontrakt.

Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt forskuddet på 10 prosent av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.

Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.

Bestilte tilvalg kr 417 718,- forfaller til betaling 60 dager før overtagelse. Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr.11 853 000,-, resterende omkostninger kr. 68 975,- betales uoppfordret og må være disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse av boligen.

Kjøper 2 er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/ endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jfr. bustadoppføringslova §12.

Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova §47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.

Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til boligselger om salget.

Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jfr. avhendingslova §1-1, fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og Kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir Kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.

Dersom Kjøper 2 ikke er forbruker, skal Kjøper 2 betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til Kjøper 1 selv om ikke Kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas §§52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan Kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Servitutter i grunn:

19.07.1918 311
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
03.10.1919 58
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
03.09.1920 14
ELEKTRISKE KRAFTLINJER
Med flere bestemmelser
13.01.1922 215
ERKLÆRING/AVTALE
Overført fra gnr 31 bnr 56
08.03.1935 222
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
09.08.1939 11235
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Med flere bestemmelser
06.11.1939 15477
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
18.11.1940 9870
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra gnr 31 bnr 56
18.11.1940 9871
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
Med flere bestemmelser
08.09.1941 8995
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
01.09.1942 8326
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56

29.06.1943 5170

BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31....bnr 61
11.08.1943 6235
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
12.07.1945 4385
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
27.11.1948 12404
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
08.10.1953 13271
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra gnr 31 bnr 61
22.02.1954 2636
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
20.11.1958 13798
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra gnr 31 bnr 56
26.11.1958 14070
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
19.06.1959 1866
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra gnr 31 bnr 56
22.06.1959 7364
ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra gnr 31 bnr 56
31.05.1960 6415
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
22.10.1960 13173
BEST. OM ADKOMSTRETT
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra gnr 31 bnr 56
07.04.1961 3667
BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
Overført fra gnr 31 bnr 56
31.05.1961 6519
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

01.06.1962 6471 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
21.06.1966 8542 SKJØNN
VEDR. FRAVIKELSESKJENNELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
28.04.1968 5818
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
09.04.1976 8048
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
30.05.1978 11426
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
24.09.1984 47619
BESTEMMELSE OM GJERDE
Overført fra: 0301 / 30 / 140 / /
Overført fra: 0301 / 31 / 131 / /
Bestemmelse om garasje/parkering
20.08.1986 51125
ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
04.03.2009 154742
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighetshaver: HAFSLUND VARME AS
ORG.NR: 977296919
Avtale om framføring av fjernvarmerør på privat eiendom.
Med flere bestemmelser
08.01.2015 18696
ERKLÆRING/AVTALE
Allmenheten skal ha rett til ferdsel
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Med flere bestemmelser

Evt. mulighet for utleie

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Boligen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer