Harbitzalléen 9-11, leil. K-204

Harbitzalléen 9-11, leil. K-204

Prisantydning 4.980.000,-
Omkostninger 131.222,-
Totalpris 5.111.222,-
P-rom 50m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    C – oransje

Kort om eiendommen

HARBITZALLÈEN -Ny lekker 3-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong. Integrerte hvitevarer. Ferdig 4. kv. 19/1. kv. 20

Høydepunkter

Ny og fin 3-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong. Leiligheten holder god standard med bl. a. enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og Sigdal kjøkkeninnredning. Eiendommen ligger i Harbitzalleen 9-11 på Skøyen i Oslo kommune.

HARBITZ ALLÈEN - kort fortalt:
- Vestvendt balkong
- Heis
- Kjøkken med moderne innredning fra Sigdal
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet
- Ferdig 4. kvartal 2019 / 1. kvartal 2020

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skøyen/Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Herfra er det kort vei over til Bygdøy med flotte turveier og kyststier, samt idylliske badeplasser. Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen, og kyststi ut til Sollerud, hvor man også finner volleyballbane, badestrender og videre til Sandvika. Frognerparken ligger også innenfor gåavstand. Enkel adkomst til marka med blant annet lysløyper på Frognerseteren og Sørkedalen, som er kjente steder for den ivrige mosjonisten.

Mer om eiendommen

Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. I umiddelbar nærhet ligger Hoffsveien nærsenter som har et flott Icon treningssenter, dagligvarebutikk med post og renseri m.m. Dagligvarehandelen kan også gjøres ved COOP Mega.
Møllhausen Torg er en godt bevart hemmelighet for beboerne på Hoff og Skøyen. Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst Allé et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Her finner man også anerkjente Maschmanns matmarked, samt andre spesialbutikker. Sjølyst, Frogner, Bygdøy Allé og Majorstuen ligger alle godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av hovedstadens rike utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Barnevennlig område med flere barnehager i nærheten.

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog.

01Fasade_15
Kunstnerisk illustrasjon

Nærmeste trikke- og bussholdeplass er Hoff. Det er meget gode transportmuligheter til alle steder i Oslo og på E-18 vestover. Nærhet til Skøyen stasjon med tog, flytog og flere bussforbindelser.

Prisantydning inkludert omkostninger

4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28 600,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag av andel tomteverdi))
120 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
149 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 129 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien, (ca. kr. 550,- pr. kvm leilighet). Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 697,- pr. obligasjon inkl. attest.

I tillegg til ordinære fellesutgifter innbetales à konto kr. 70,- pr. kvm bra-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Objekt

Selger av leiligheten har kjøpt leilighet K-204 i prosjektet Harbitzalléen av utbygger Harbitzalléen Bolig AS. Selger ønsker nå å videreselge leiligheten før ferdigstillelse. Som profesjonell part må selger videreselge denne under bustadoppføringlovens regler.

Videresalget krever samtykke fra utbygger/boligselger.

Eiendommens matrikkel er:
Gnr.31 Bnr.501 i Oslo kommune

Eiendommen vil bli seksjonert og endelig seksjonsnummer vil foreligge før overtagelse.

K-204 Planskisse
Kunstnerisk illustrasjon

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Anslagsvis vil dette beløpe seg til ca. kr. 30,- til kr. 37,- pr. kvm. bra/mnd.

Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt. Satsen for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Innhold

2. etg: primærrom utgjør 50 m² som omfattes av stue/oppholdsrom, 2 soverom, bad og hall. Sekundærrom utgjør bod på ca. 1,9 m².

LEVERANSEBESKRIVELSE
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK10. Under detaljprosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres, uten forhåndsvarsel til kjøperne. endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan.

Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 3D-tegninger er kun av illustrativ art og det er leveringsbeskrivelsen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen, herunder at det kan endres underleverandører til prosjektet så som kjøkken, bad, parkett etc. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte enheter.

Vindusplasseringen i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming eller teknisk løsning.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal Herregård hvit.

Benkeplate i laminat mørk grå kvarts.
I leveransen inngår minimum:
o benkeplate iht. plantegning
o 2 underskap med en skuffeseksjon
o 1 vitrineskap som går ned til benk, med liten skuff. Vitrineskapet leveres til Herregård kjøkken og er 40 cm bredt og 137,8 cm høyt. i enkelte mindre leiligheter leveres ikke vitrineskap. Det henvises til egne kjøkkentegninger.
o "takhøye" overskap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak
o Skap forberedt for integrerte hvitevarer
o Siemens hvitevarepakke (induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap).
o Oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag
o Kjøkkenarmatur type Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-Greps Krom eller tilsvarende
o Lyslist under overskap

For de minste leilighetene i prosjektet (1- og 2 roms) kan kjøkkenomfanget være redusert i forhold til denne liste.

Kunstnerisk illustrasjon

Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Det utarbeides egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet som blir overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

Våtrom
Baderomsinnredning type Sigdal Herregård hvit, eller tilsvarende fra annen leverandør i bredde 60 eller 80, 100 eller 120 cm med vask i porselen, speil og lyslist med stikk. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig tegning av leiligheten. Benkeplate leveres i hvitlasert eik, med delvis nedsenket servant. Overskap og speil skap følger samme bredde som underskap. Det leveres 2 overskap over vask. Aktuell bredde fremgår av salgstegning. Vegghengt toalett med innebygget skjult cisterne. Dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører. Dusjhode på stang og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant, speil, lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Baderommene kan leveres som baderomskabiner produsert på fabrikk og levert komplett på byggeplass. Takhøyde i bad vil da være ca. 2,2 m.

Vegger
Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger malt i hvitt. Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Vegger i baderom er isolerte. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht. lyd- og brann iht. gjeldende krav. Keramiske veggfliser på bad av typen FK Pro Uni White 30x10 cm eller tilsvarende. Sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. Standard settemåte er rettsatt liggende format. WC-rom og vaskerom har malte vegger.

Gulv
Det blir parkett på gulvene i gang, stue, kjøkken soverom og bod, type 1-stavs Eik Vestheim Sandgrå.
Badegulvet leveres med keramiske fliser 30x30 i mørk grå. I dusjsonen vil det være tilsvarende i 3x3.

Himling
Malt betong eventuelt med synlige v-fuger i boligrom. Der himling må nedfores, blir gipsplatehimling sparklet og malt. Typiske eksempler er mellom kjøkken overskap og tak samt føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinklerrør langs takets sider.

Nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling i bad, gang/entré. I hall/gang/entre vil takhøyde m/nedforing bli ca. 2,30 m. I nedforet tak i bad, wc, vaskerom og bod vil takhøyde bli ca. 2,25 m. Under takmontert ventilasjonsaggregat i bod vil høyde bli ca. 2,05 m. Alle leiligheter leveres med downlights i nedforet gipshimling på bad og gang/entre. Overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt.

Balkonger/Terrasser
Balkongene og terrasser på bakkeplan utføres i betong, flislagt med 30x30 cm utvalgt frostsikker flis i «skifer-look». Balkongene har trinnfri adkomst. balkongrekkverk leveres i klart glass og overflatebehandlet aluminium (lakkert eller eloksert). Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel.

Entrédører/terrassedører
Hovedinngangsdør leveres med dørkikkert og FG- godkjent sikkerhetslås i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg, og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres heve-skyvedør til balkong/ terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre. Enkelte leiligheter leveres med slagdør til balkong/terrasse.

Vinduer og innvendige dører
Vinduer leveres som fabrikkmalte trevinduer, aluminium-beslått utvendig, med ulik farge på inn- og utside. Det leveres 2-lags energiglass. Innvendige dører leveres som hvite profilerte dører med hvite karmer, heltre ramme og ett speil, dørhåndtak i børstet rustfritt stål. Mellom stue og gang leveres dør med glass-felt med brystning ca. 30 cm. Dører leveres med sidefelt i glass der det er vist på plantegning. Dørene leveres med flat terskel for luftespalte for ventilasjon. Hvitmalte utforinger og listverk rundt dører.
Listverk og utforing rundt dører leveres fabrikkmalt hvit NCS S 0502-Y med synlig stift. Vinduer leveres med innvendige utforinger i samme farge som vindu. Lister rundt vinduer leveres tilsvarende som for dører.

Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkongdør pr. oppholdsrom. Pga. byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellessak for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr. sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m.

Boder
I tillegg til evt. bod eller skapplass i leiligheten, får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Det vil bli levert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i alle leilighetene. Aggregatet vil i hovedsak bli plassert i tak i bod. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene og kjøkken. I tillegg vil det være kjøkkenavtrekk via ventilator i kjøkkenhette.

Tekniske installasjoner
Tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter blir ikke tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det vil være nedsenket heldekkende himling på bad, gang/ entre på grunn av tekniske føringer. Høyde fra gulv til nedsenket himling blir ca. 230 cm. Nedforinger på grunn av tekniske fremføringer kan forekomme der det er hensiktsmessig og nødvendig og vil dermed lokalt gjøre nettohøyde lavere.

Sprinkleranlegg
Hele bygget med fellesarealer, leiligheter og garasje, fullsprinkles. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong.

Oppvarming
Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann dekkes ved tilkopling til fjernvarmenett i kundesentral plassert i parkeringsetasjen. Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bod.

Energimålere
Alle leilighetene utstyres med målere for registrering av strøm, forbruk av varmt og kaldt tappevann, og energi til vannbåren gulvvarme. Målere avleses av leilighetseierne og avregnes i sameiet.

Strøm og lys
Alle leiligheter utstyres i samsvar med gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. Antall el-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. Kombinert sikringsskap og skap til boks for bredbåndskabel og WiFi plasseres i gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig.

Internett og telefon
Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av internett/bredbånd, tv/radio og iP-telefoni.
Avtalen vil sikre leveranse av signaler til tv og bredbånd. Fremforhandlet avtale vil bli overført til sameiet.

Porttelefon
Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert bygg. Det monteres i tillegg ordinær ringeknapp utenfor entrèdøren til hver leilighet.

Boder
i tillegg til evt. bod eller skapplass i leiligheten, får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller. Bodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong, systemvegger av lakkerte stålrammer med netting og dør inn til hver bod. For leiligheter uten bod i leiligheten, vil dette kompenseres med større bod i kjelleren, slik at forskriftskravene til bodareal ivaretas.

Felles bodbelysning fra bodkorridortak.

Fellesarealer, inngangsparti, trapper og ganger
inngangsparti/lobby innvendig etableres med representativ oppgradert utførelse med fliser av type LB Taurus Rio Negro 69S 30x30 og LB taurus industrial off white 30x30 med fargeavstemte fuger (eller tilsvarende). Sparklede og malte vegger. Felles trapper leveres som prefabrikerte betongelement trappeløp med keramiske fliser og lakkert aluminium system spilerekkverk og håndlist av rustfritt stål. Trappeforkanter med Probasic sort pvc 11 mm eller tilsvarende med riller. Felles ganger leveres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte betongvegger. Inngangsparti/lobby, felles trapper og ganger har sokkelflis med samme flis som gulv/trappetrinn. Dekorfelt på vegg i lobby er med natursten, Nero Marques, eller tilsvarende. Låsbare postkasser plasseres i tilknytning til garasjeanlegg eller ved inngang til boligblokk i henhold til postens regelverk. Trapperom utstyres med lydabsorberende hvite himlingsplater og/eller veggplater for demping av etterklang og støy.

Heis
Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighetsetasjer. Heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1m.

Forvaltning, drift og vedlikehold, (FDV)
Ved overtakelse vil det bli overlevert en leilighetstilpasset FDV-dokumentasjon (brukerveiledning) til hver enkelt boenhet. FDV-dokumentasjon kan leveres web basert.

Det vil også bli overlevert en prosjekttilpasset FDV-dokumentasjon for eiendommens fellesarealer og tekniske anlegg. For tekniske anlegg kreves det inngått drifts- og serviceavtaler for å oppnå tilfredsstillende drift og ivaretakelse av garantiforutsetninger. Slike avtaler vil derfor bli fremforhandlet og inngått av utbygger på vegne av eierseksjonssameiene med de aktuelle leverandører før overtakelse for å sikre tilfredsstillende drift og garantiforutsetninger fra det tidspunkt anleggene tas i bruk. Avtalene inngås med kort oppsigelsesfrist 30 dager gjennom de 3 første måneder fra overtakelse slik at eierseksjonssameiene evt. kan velge å inngå drifts- og serviceavtale med andre leverandører.

Byggemåte

Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og trepanel. Leilighetene bygges i henhold til TEK 10.

Bebyggelse

Hovedsakelig blokk og villabebyggelse i området.

Tomt

Eiet tomt: 5600 kvm.

Eiendommen ligger på gnr. 31, bnr. 501 i Oslo kommune. Tomten har et areal på ca. 5,6 mål. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. For sameiene vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass.

Det leveres totalt antall garasjeplasser i henhold til parkeringsnorm vedtatt i reguleringsplan for prosjektet.
Selger forbeholder seg retten til å organisere kjøpte parkeringsplasser som evige bruksretter i egen anleggseiendom.

Sykkelparkering
Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann dekkes ved tilkopling til fjernvarmenett i kundesentra plassert i parkeringsetasjen. Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bod.

Sameiet

Eiendommen ligger i Harbitzalleen 9-25 på Skøyen i Oslo kommune.

Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameiet og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. Ved gjennomført seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22.

Tilvalg- og endringsbestillinger

Det er ikke lenger mulighet for å gjøre tilvalg.

Garanti

Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. bustsdoppføringsloven § 12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller § 47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger og godskriving av renter opphører.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. bustadoppføringsloven § 12 er stilt av vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital. Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales innen overtakelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. bustadoppføringsloven § 47.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Servitutter i grunn:

19.07.1918 311 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
03.10.1919 58 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
03.09.1920 14 ELEKTRISKE KRAFTLINJER
Med flere bestemmelser
13.01.1922 215 ERKLÆRING/AVTALE
Overført fra gnr 31 bnr 56
08.03.1935 222 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
09.08.1939 11235 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Med flere bestemmelser
06.11.1939 15477 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
18.11.1940 9870 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra gnr 31 bnr 56
18.11.1940 9871 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
Med flere bestemmelser
18.09.1941 8995 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
01.09.1942 8326 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
29.06.1943 5170 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31....bnr 61
11.08.1943 6235 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
12.07.1945 4385 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
27.11.1948 1240 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
08.10.1953 13271 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra gnr 31 bnr 61
22.02.1954 2636 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
20.11.1958 13798 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra gnr 31 bnr 56
26.11.1958 14070 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
19.06.1959 1866 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra gnr 31 bnr 56
22.06.1959 7364 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra gnr 31 bnr 56
31.05.1960 6415 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
22.10.1960 13173 BEST. OM ADKOMSTRETT
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra gnr 31 bnr 56
07.04.1961 3667 BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
Overført fra gnr 31 bnr 56
31.05.1961 6519 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
01.06.1962 6471 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
21.06.1966 8542 SKJØNN VEDR. FRAVIKELSESKJENNELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
28.04.1968 5818 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
09.04.1976 8048 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
30.05.1978 11426 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra: 0301 / 31 / 161 / /
24.09.1984 47619 BESTEMMELSE OM GJERDE
Overført fra: 0301 / 30 / 140 / /
Overført fra: 0301 / 31 / 131 / /
Bestemmelse om garasje/parkering
20.08.1986 51125 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
04.03.2009 154742 ERKLÆRING/AVTALE
Rettighetshaver: HAFSLUND VARME AS
ORG.NR: 977296919
Avtale om framføring av fjernvarmerør på privat eiendom.
Med flere bestemmelser
08.01.2015 18696 ERKLÆRING/AVTALE
Allmenheten skal ha rett til ferdsel
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Med flere bestemmelser
2018/1362544-15/200 Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reperasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/500
Gjelder denne registerenheten med flere

Evt. mulighet for utleie

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Boligen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer