Havnehagen 56

Havnehagen 56

Prisantydning 6.300.000,-
Omkostninger 170.542,-
Totalpris 6.470.542,-
P-rom 86m2
Byggeår 2021
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

BRÅTEJORDET - Helt ny 4-roms selveierleilighet med garasjeplass (mulig med el-billader) og heisadkomst. Innflytningsklar og ubebodd.

Beliggenhet

På en høyde ovenfor Strømmen sentrum ligger Bråtejordet med kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. Like ved boligene er det idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Bråtejordet ungdomsskole åpnet høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren.Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har nye Lillestrøm kommune et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor. Kommunen er en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Matrikkel

Gnr. 78 bnr. 1681 snr. 69 i Lillestrøm kommune

Adresse

Havnehagen 561465 Strømmen2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

6 300 000,- (Prisantydning)Omkostninger157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,-))8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))585,- (Tingl.gebyr pantedokument)585,- (Tingl.gebyr skjøte)172,- (Pantattest)--------------------------------------------------------170 542,- (Omkostninger totalt)--------------------------------------------------------6 470 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Havnehagen 56? Klikk her