HAXTHAUSENS GATE 2

HAXTHAUSENS GATE 2

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 181.872,-
Totalpris 7.081.872,-
P-rom 89m2
Byggeår 1915
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.200,-
 • Fellesformue
  9.629,-
 • Ligningsverdi
  1.795.818,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

FROGNER - Romslig attraktiv gjennomgående 3 (4)-roms selveier med garasjeplass*, peis og fellesbalkonger i rolig gate!

Høydepunkter

- Representativ og vakker bygård
- Klassisk leilighet med god takhøyde og store rom
- Fellesbalkonger med enkel adkomst via baktrapp
- Garasjeplass* i felles garasjerekke i bakgården
- Hyggelig kleberstensovn i stuen
- Flotte klassiske detaljer
- Se alternativ planløsning skissert med potensielt 3 soverom*
- Meget sentral beliggenhet i et attraktivt område

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen består hovedsakelig av store byvillaer og flotte bygårder fra 1800-tallet. Det ligger flere ambassader og ambassaderesidenser i området.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken, Frognerbadet og Frogner stadion ligger like ved. Boligen har også kort vei til lekeplass, Gimle kino og flere treningssentre med mer.

Det er gangavstand til Majorstuen, Aker Brygge, Tjuvholmen og sentrum. I nærheten er det gså fine omgivelser ved Frognerkilen, med gang- og sykkelsti langs sjøen og ut mot Bygdøy.
Tjuvholmen har en unik arkitektur, spennende miljø og representative uteområder som et særtrekk for området. Der finner man badebrygge, badestrand, The Thief, diverse kunstmuseer og meget gode restauranter. Det er anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Kun få minutter unna boligen ligger Solli plass og Frognerveien med et pulserende tilbud av shopping, restauranter, caféer og de fleste andre bymessige servicetilbud.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega og Kiwi. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat.

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer