Haxthausens gate 2

Haxthausens gate 2

Prisantydning 7.250.000,-
Omkostninger 192.372,-
Totalpris 7.442.372,-
P-rom 89m2
Byggeår 1915
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 23. apr.
  Kl. 17.00 – 18.00
 • Onsdag 24. apr.
  Kl. 18.30 – 19.30

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.200,-
 • Fellesformue
  9.629,-
 • Ligningsverdi
  1.795.818,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

FROGNER - Romslig attraktiv gjennomgående 3 (4)-roms selveier med garasjeplass*, peis og fellesbalkonger i rolig gate!

Høydepunkter

- Representativ og vakker bygård
- Klassisk leilighet med god takhøyde og store rom
- Fellesbalkonger med enkel adkomst via baktrapp
- Garasjeplass* i felles garasjerekke i bakgården
- Hyggelig kleberstensovn i stuen
- Flotte klassiske detaljer
- Se alternativ planløsning skissert med potensielt 3 soverom*
- Meget sentral beliggenhet i et attraktivt område

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen består hovedsakelig av store byvillaer og flotte bygårder fra 1800-tallet. Det ligger flere ambassader og ambassaderesidenser i området.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken, Frognerbadet og Frogner stadion ligger like ved. Boligen har også kort vei til lekeplass, Gimle kino og flere treningssentre med mer.

Det er gangavstand til Majorstuen, Aker Brygge, Tjuvholmen og sentrum. I nærheten er det gså fine omgivelser ved Frognerkilen, med gang- og sykkelsti langs sjøen og ut mot Bygdøy.
Tjuvholmen har en unik arkitektur, spennende miljø og representative uteområder som et særtrekk for området.

Mer om eiendommen

Der finner man badebrygge, badestrand, The Thief, diverse kunstmuseer og meget gode restauranter. Det er anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Kun få minutter unna boligen ligger Solli plass og Frognerveien med et pulserende tilbud av shopping, restauranter, caféer og de fleste andre bymessige servicetilbud.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega og Kiwi. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. I umiddelbar nærhet finner du restaurantene El Camino, Nighthawk Diner, Enoteca og Feinschmecker, Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg ligger i Bygdøy allé.

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Båter til blant annet Hovedøya og Gressholmen går fra Aker Brygge.

Romslig hall i leiligheten inkl separat wc og garderobeplass
Romslig hall i leiligheten inkl separat wc og garderobeplass

Eiendommen har gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Den franske skole, Oslo handelsgymnasium, Hartvig Nissen Videregående, Wang Privatskole og Bjørknes privatskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Matrikkel

Gnr.213 Bnr.149 Snr.2 i Oslo kommune

Adresse

Haxthausens gate 2
0263 Oslo
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

7 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-))
--------------------------------------------------------
192 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 442 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Felleskostnader

Kr 2 200,- per mnd.
Felleskostnaden inkluderer følgende: GET (grunnpakke TV/Internett), vaktmestertjenester (måking av snø og strøing), kommunale avgifter og felles forsikring.

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc., og dekkes av den enkelte sameier.

Hyggelig klassisk fasade og inngangsparti
Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis

Eiendomsskatt

Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret i Oslo. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 103 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Det presiseres at leiligheten per i dag kun har 2 soverom, mens den i annonsen er oppført med 3 stk. soverom da det ansees mulig å etablere ett ekstra soverom - se alternativ planløsning*.

Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis
Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 1914

Etasje

Høy 1. etasje og svært begrenset trafikk i gaten.

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Innhold

Høy 1. etasje. (primærrom utgjør 89 kvm):
Romslig hall, separat wc, delikat moderne kjøkken med fin spiseplass ved vindu, 2 fine soverom - begge mot bakgård; hvorav stort hovedsoverom med god skapplass, romslig baderom og stor lysvennlig stue med kleberstein peisovn.

Utgang fra kjøkkenet til baktrapp som gir adgang til felles balkonger, bakgård, kjeller, loft og garasjeplass.

*Se også alternativ planløsning vedlagt prospektet. Det presiseres at endring til alternativ løsning ikke er avklart med verken sameiet eller myndighetene og at det er kjøpers fulle ansvar og risiko for hvorvidt slik løsning vil kunne godkjennes/gjennomføres dersom ny eier ønsker slik løsning.

Det disponeres også 1 bod på loft, samt 1 bod i kjeller.

Standard

Klassisk og godt vedlikeholdt leilighet beliggende i høy 1. etasje på beste Frogner i ærverdig gård fra 1914. Flotte detaljer som rosetter i himlinger, lekker klebersteinsovn i stuen, store vindusflater og god takhøyde.

Overflatene er godt vedlikeholdte.

Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis
Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis
Romslig og lysvennlig stue (opprinnelig 2 stuer) med peis

Himlingene er malte med gipsrosett i stuen, hall og på ett soverom. Takess på baderom og malte trebord på det andre soverommet. Det er lagt lyddemping og LED-belysning med dimmer i himling på kjøkkenet. Himlingene i stuen og hallen ble sist malt i 2019.

Gulvene er i hovedsak i 3-stavs lakkert eikeparkett.

Vegger i hallen har lekker dekormaling over malt brystningspanel. Malte billedlister i stue, hall og på ett soverom. Veggene i stuen og på soverommene ble sist malt i 2019.

Hallen er stor med klassiske detaljer. Mulighet for garderobe/oppheng i gangen.

Kjøkkenet er moderne og delikat med HTH-innredning fra 2014. Overskapene er høye og ellers godt med skap- og benkeplass. Overflatene på innredningen er glatte og mattlakkerte. Integrerte hvitevarer fra Miele som kjøleskap/frys stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp med komfyrvakt og oppvaskmaskin med aquastop, stengeventil og stoppekraner.

Vaskekum i stål nedfelt i polert Silestone benkeplate. Ett-greps blandebatteri. Kjøkkenvifte sannsynligvis med kullfilter. Downlights i innredningen med LED-belysning. Koselig spiseplass på kjøkkenet med vindu vendt mot bakgård. Fliser på kjøkkengulv med varmekabler. Fra kjøkkenet er det utgang til baktrapp. Herfra er det som nevnt videre adkomst til felles-balkonger mot indre gårdsrom, garasjeplassene, kjeller og loft.

Stuen er romslig og lys med store vinduer vendt mot rolig gate. I stuen er det plass til både spise- og sofagruppe. Det er integrerte bokhyller i stuen. Velfungerende peisovn i kleberstein (med noe varierende trekkforhold).

2 fine soverom med fin og rolig internbeliggenhet. Hovedsoverommet er i god størrelse og med skyvedørsgarderobe med speilfronter. Tilsvarende garderobe på soverom 2. Mulighet for et soverom 3 som beskrevet under "innhold".

Pent moderne kjøkken fra HTH oppusset 2015 inkl hvitevarer fra MIELE etc.
Ulike klassiske detaljer i både leiligheten og i bygget generelt

Flislagt og pent eldre baderom med varmekabler i gulv. Godt med skapplass i innredningen. Innmurt badekar med lufting/dreneringsmulighet under kar, 2-greps blandebatteri med hånddusj og veggfeste. Opplegg for vaskemaskin og plass for vaskesøyle.

Separat wc innredet med vegghengt toalett med skjult sisterne. Keramiske fliser på gulv og hvite fliser på vegger.

Utstyr:
- Sikringsskap installert i kjeller med automatsikringer/jordfeilbrytere, 15 kurser, overbelastningsvern på 40amp og egen digital måler.
- Dørtelefon med åpner.
- Kabel-TV fra GET.
- Opplegg for bredbånd.
- Røykvarslere og brannslukker.
- Tyverialarm tilknyttet fasttelefonopplegg.

Byggemåte

Bygning generelt:
Felles velholdt oppgang med vegger og himling i malt mur samt gulv med fliser. Veggene ble sist malt i 2017.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert med sannsynligvis granitt til faste masser og drenering fra byggetid.

Yttervegger:
Teglmurkonstruksjon utvendig pusset og malt, sist oppusset mot gaten i 2012/2013. Fasaden mot indre gård ble sist oppusset i ca 2010. Innsiden av yttervegger i bodområder i kjeller i malt betong.

Vinduer og dører:
Vinduer i stue i hardplast utvendig kledd med lakkert aluminium byttet i 2012/2013, med 2-lags isolerglass fra 2012.Malt entrédør med ekstra lås, fylling og profiler. Lyd (35dB) og brannklassifisert (B30) dør til baktrapp med ekstra lås. Malte originale innerdører med fylling. Malt profilert listverk.

Takkonstruksjon:
Saltak i trekonstruksjon med kaldtloft. Glasskonstruksjon over oppgangen skiftet i 2017.

Taktekking:
Taket er tekket med korrugerte stålplater og båndtekking, noe tekket om i 2009. Nedløp i malt sink og takintegrerte renner. Snøfangere over gangsoner.

Trapper og ramper:
Felles oppgang med malt støpejernstrapp som har tre/linoleum i inntrinn, smidd rekkverk og håndløpere i tre. Baktrapp i malt, lukket trekonstruksjon med behov for overflatebehandling.

Etasjeskiller:
Etasjeskillere i trekonstruksjon med stubbloftsleire, enkelte områder i betong med stålbæring.

Eiendommens tilstand

I henhold til takstmanns tilstandsrapport har følgende fått tilstandsgrad 2 eller 3:

Baderommet får TG2 grunnet alder på konstruksjon.
Garasjerekken får TG2 grunnet alder på konstruksjon.
Vinduer fra 1997 og baktrapp får TG2 grunnet alder og tilstand.

Overnevnte tilstandsgrad kan innebære nødvendig utbedring, se tilstandsrapport med takstmanns kommentarer. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 1 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

Bebyggelse

Området består i hovedsak av flotte ærverdige bygårder. Det er flere ambassader og ambassadeboliger i området.

Tomt

Eiet tomt: 509 kvm. Leiligheten og sameiet for øvrig har tilgang til koselig balkong med fine solforhold (enkel tilgang fra denne leiligheten). Ellers er det kort vei til andre parkområder. Garasjerekken ligger i bakgården.

Parkering

*) Leiligheten har bruksrett til 1 garasjeplass i felles garasjerekke (vedtektsbestemt bruksrett til plass nr. 6).
Det er for øvrig ikke blitt vurdert etablering av el-billadere pt. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i leiligheten. Termostatstyrte varmekabler på bad og kjøkken. Peisovn i kleberstein installert i stuen. Flislagt område under og rundt ildstedet. Elektrisk oppvarming med termostatstyrt gjennomstrømningsovn i stue og hovedsoverom

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Haxthausens gate 2. Sameiet består av 8 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23. Juridiske eiere er ikke tillatt i sameiet. Det må for øvrig foreligge styregodkjennelse ved eierskifte.

Andre forhold

Det er installert boligalarm. Denne er koblet til fasttelefonnettet, men er for tiden utkoblet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

1975/507271-4/105 Erklæring/avtale
17.04.1975
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 5,000
MED PRIORITET ETTER 80% AV FØRSTE TGL ERVERVSSUM
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/32852-2/105 ** Diverse påtegning
20.07.1993
Forhøyet til nok 25.000

Med flere bestemmelser
Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel fellesgjeld

Ingen andel fellesgjeld.

Andel formue

Andel fellesformue utgjør kr. 9629,- per 31.12.18.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Eier

Live Rike Fossum

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 1 795 818 per 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 464 944 per 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Sameiets vedtekter har begrensninger i forhold til utleie. Utleie kan først skje etter forutgående samtykke fra styret. Godkjennelse kan dog ikke nektes uten saklig grunn.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger et attestert ekspedisjonsdokument for våningshus fra 1917, ekspedisjonsdokument for garasje fra 1921, ferdigattest for personheis fra 2010 og ferdigattest for rehabilitering av våtrom fra 2015.

Stuen var opprinnelig etablert som 2 mindre rom. Det vites ikke hvorvidt endring til dagens åpne løsning er byggemeldt/godkjent. Løsningen antas å ha vært slik siden 80 tallet basert på at seksjoneringstegningene fra 1985 viser en stor stue i stedet for 2 rom.

Forretningsfører

Björn Marcus Rosén

Regulering

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger med gjeldende reguleringsplan S-2937, vedtaksdato 01.10.1987. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak (Oslo mot 2030 sak.nr. 262). Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette kan føre til endring av noen av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Det pågår nå oppdateringer av reguleringsplanene som er berørt, men dette vil ta noe tid. Informasjon om kommuneplanen med lenker til kartinnsynsløsning finner du på: https:www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/ Interessenter bes selv undersøke dette.

Eiendommen er oppført på Byantikvarens "gule liste" som kommunalt listeført. Dette innebærer at Byantikvaren gir en rådgivende uttalelse for byggesaker som berører eiendommen, hovedsakelig for endringer av fasade og tak.

Offentlige planer

Ingen kjente planer som berører eiendommen direkte.

Forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett. Styregodkjennelse er påkrevd ihht. vedtekter.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring er tegnet av eier og egenerklæring er vedlagt. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Vika
Postboks 1613 Vika, 0119 OSLO
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998387361

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer