Hegdehaugsveien 1

Hegdehaugsveien 1

Prisantydning 4.290.000,-
Omkostninger 117.322,-
Totalpris 4.407.322,-
P-rom 54m2
Byggeår 1899
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.977,-
  • Ligningsverdi
    1.157.681,-

Kort om eiendommen

Hegdehaugsveien - Klassisk 2-roms hjørneleilighet med høy standard, peis, rosetter og stukkaturer - Nyere baderom og parkeringsleie

Høydepunkter

- Stor og romslig 2-roms selveierleilighet
- Klassisk og gjennomgående leilighet med rosetter og stukkaturer
- Leiligheten er pusset opp i 2011, med nytt kjøkken, nye gulv og overflater.
- Svært lys leilighet og høyt under taket (ca. 2,8 meter)
- Pent badeværelse med god standard fra 2010 / 2016.
- Moderne kjøkken fra KVIK (2011)
- Svært sentral og ettertraktet beliggenhet.
- Murt peis i stuen som varmer godt på kalde vinterdager
- Trapperommene ble pusset opp i 2017 og callinganlegget er akkurat byttet.
- Ingen fellesgjeld i sameiet og svært lave felleskostnader.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet sentralt på Majorstuen / Homansbyen. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til Bogstadveien, skoler, barnehager, matbutikker og restauranter. Gangavstand til Høgskolen i Oslo / HIO på Bislett og Universitetet på Blindern. Kort avstand til kollektive muligheter med T-bane, trikk og buss. Slottsparken og Frognerparken med flotte turmuligheter ligger i nærheten av boligen. Rekreasjonsmuligheter med gangavstand til flotte turområder i Stensparken og Vigelandsparken. God tilgang til kollektivtrafikk fra Høyskolesenteret i Pilestredet, 2 minutters gange fra leiligheten. Trikk mot Rikshospitalet/Universitetet i Oslo og sentrum. (se www.ruter.no for mer informasjon). Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi og Rema 1000 i Parkveien ca. 2 min. gange fra leiligheten. Bunnpris ligger også i Pilestredet noen minutters gange fra leiligheten med åpningstider fra 09-23.

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer