Pilestredet 41 C

Pilestredet 41 C

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 185.742,-
Totalpris 7.295.603,-
P-rom 133m2
Byggeår 1860
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.066,-
 • Fellesformue
  28.705,-
 • Fellesgjeld
  109.861,-
 • Ligningsverdi
  1.215.996,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

PILESTREDET - Stor 4/5-roms selveier (136 m² BRA) med peis og sentral beliggenhet rett ved HiOA. Ekte renoveringsobjekt med stort potensiale.

Høydepunkter

- Sentral beliggenhet på Pilestredet, redd ved HiOA med det meste byen har by på rett utenfor døren.
- Renoveringsobjekt med stort potensialet.
- Stor 4/5-roms på 136 m² - mye m² for pengene!
- Selveier med gode utleiemuligheter
- Gjennomgående med store lysflater.
- Store rom med 3 stuer på rad.
- Peis.
- Beboerparkering og garasjeleie i området.
- Felles terrasse i bakgården.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Pilestredet, godt plassert mellom Bislett, Majorstuen og Oslo Sentrum. Det meste bylivet kan by på har du rett utenfor døren og umiddelbar nærhet til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som tilbyr alt man kan ønske seg av servicetilbud med sine butikker, restauranter, dagligvareforretninger, helseforretninger, samt treningsfasiliteter og uteliv. Perfekt beliggenhet for studenter med umiddelbar gangavstand (1 min) til Høgskolen i Oslo og kort vei til det juridiske fakultetet ved Universitetet i Oslo. Forøvrig godt tilbud av kollektivtransport til Blindern, Tannlegehøyskolen, Handelshøyskolen BI, Veterinærhøyskolen m.m.

God tilgang på offentlig kommunikasjon med flere busser og trikker i alle retninger. Det finnes gode ruteforbindelser til blant annet Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. Av rekreasjonsmuligheter finner man Slottsparken en kort spasertur unna. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 4 066,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjorde kr. 0,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder for VSJN AS, selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider også med egen portefølje som øker etter gode anbefalinger fra kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.