Pilestredet 41 C

Pilestredet 41 C

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 185.742,-
Totalpris 7.295.603,-
P-rom 133m2
Byggeår 1860
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.066,-
 • Fellesformue
  28.705,-
 • Fellesgjeld
  109.861,-
 • Ligningsverdi
  1.215.996,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

PILESTREDET - Stor 4/5-roms selveier (136 m² BRA) med peis og sentral beliggenhet rett ved HiOA. Ekte renoveringsobjekt med stort potensiale.

Høydepunkter

- Sentral beliggenhet på Pilestredet, redd ved HiOA med det meste byen har by på rett utenfor døren.
- Renoveringsobjekt med stort potensialet.
- Stor 4/5-roms på 136 m² - mye m² for pengene!
- Selveier med gode utleiemuligheter
- Gjennomgående med store lysflater.
- Store rom med 3 stuer på rad.
- Peis.
- Beboerparkering og garasjeleie i området.
- Felles terrasse i bakgården.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Pilestredet, godt plassert mellom Bislett, Majorstuen og Oslo Sentrum. Det meste bylivet kan by på har du rett utenfor døren og umiddelbar nærhet til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som tilbyr alt man kan ønske seg av servicetilbud med sine butikker, restauranter, dagligvareforretninger, helseforretninger, samt treningsfasiliteter og uteliv. Perfekt beliggenhet for studenter med umiddelbar gangavstand (1 min) til Høgskolen i Oslo og kort vei til det juridiske fakultetet ved Universitetet i Oslo. Forøvrig godt tilbud av kollektivtransport til Blindern, Tannlegehøyskolen, Handelshøyskolen BI, Veterinærhøyskolen m.m.

God tilgang på offentlig kommunikasjon med flere busser og trikker i alle retninger. Det finnes gode ruteforbindelser til blant annet Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m.

Mer om eiendommen

flere. Av rekreasjonsmuligheter finner man Slottsparken en kort spasertur unna. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 4 066,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjorde kr. 0,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Stor og gjennomgående selveier med stort potensiale. Leiligheten ligger i 3. etasje og er på 133 m² (P-rom)

9V5A5174-Edit
Utsyn fra stuen. Sentral belligenhet med kun 150 meter til HiOA

som omfattes av:

Entré/gang, 3 rom/stuer på rad med hovedstue, spisestue og soverom med ildsted. For øvrig separat kjøkken, og stort dusjrom med adkomst til soverom mot bakgård.

Det medfølger innvendig bod på ca. 3 m². I boden er det et lite lukket rom på ca. 2 m² som ikke er mulig å besiktige. En eventuell utnyttelse av arealet vil være en "bonus" for kjøper da dette ikke er medregnet i arealet.

Standard

Eiendommen er å anse som et "skall" og med unntak av nyere sikringsskap og inngangsdør må full innvendig rehabilitering påregnes. Det er dog et stort potensialet med kvaliteter som god takhøyde (2,90 m), store rom, peis og store lysflater som slipper inn mye naturlig lys.

Innvendig gulv består av parkett, teppe, linoleum og fliser.

I hovedsak tapetserte vegger og noe panel. Himlinger av finérplater, takess og malte flater.

Eldre kjøkkeninnredning hvor full utskiftning må påregnes. Ved ombygging er det flere alternative muligheter for å gjøre om på planløsningen. For eksempel kan kjøkkenet flyttes inn i stuen for å etablere et ekstra soverom.

Leiligheten har i en periode vært benyttet som værelse/pauserom til tidligere bakeri i gården og er innredet med et stort dusjrom. Utstyrt med flislagte vegger, eldre konstruksjon og eldre røropplegg som fordrer at oppgradering må gjennomføres. Det er også her flere alternativer ved ombygging. For eksempel kan dusjrommet gjøres om til 2 baderom med adkomst til vært sitt soverom.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygård oppført i teglstein fra 1860 over 4 etasjer, samt kjeller. Etasjeskiller i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire som er normalt for byggeskikken på oppføringstidspunktet.

Saltak takkonstruksjon, antatt tekket med takstein/plater.

Detalje - originale fyllingsdører
Stue 2

Vinduer med 2-lags isolerglass med treramme. Det ble nylig utført videokontroll av pipeløp i gården (2016).

Se utferdiget tilstandsrapport fra takstmann og sameiets årsberetning for ytterligere beskrivelse.

Bebyggelse

Etablerte bygårder hovedsakelig med opprinnelse rundt starten av forrige århundre. For det meste boliger i området, men med næring på gateplan

Tomt

Asfaltert gårdsrom og felles terrasse i bakgård for beboere.

Felles festet tomt på ca. 618 m².
Festeavgift 480.000,- pr. år.
Utløpsår: 2086
Inngått: 26.06.2008
Festeavgiften dekkes via felleskostnadene. I følge vedtektene §15 betales festeavgiften etter egen avtale inngått 28.06.2006. Næringsseksjonene svarer for 4/5 deler av avgiften og boligseksjonene for 1/5.

Stue 2
Stue 2

Parkering

Beboerparkering rett utenfor døren. Dette innebærer at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr på kr. 3 000,-. Det finnes også mulighet for leie av garasjeplass i Pilestredet Park 45 (250 meter) fra kr. 1 700,- pr. mnd. .

Adkomst

Adkomst fra Pilestredet via felles oppgang. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Peis i stue/soverom. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Hegdehaugsvn nr. 2. Sameiet består av 20 seksjoner hvorav 8 av disse er næringsseksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Ruseløkka barneskole. For øvrig kun 250 meter til Høgskolen i Oslo.

Stue 3/soverom
Detalj himling
Stue 3/soverom

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter.

Stue 3/soverom
Gang

Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 109 861,-. pr. 31.12.2017
Sameiet har ingen lån så dette er andel kortsiktig gjeld (leverandørgjeld etc.).

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer