Hegdehaugsveien 32

Hegdehaugsveien 32

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 323.622,-
Totalpris 12.823.622,-
P-rom 192m2
Byggeår 1899
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.100,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

Unik, attraktiv og stor topp- og endeleilighet. Oppussingsbehov med stort potensiale. Bad renovert i 2013. Utleieobjekt.

Høydepunkter

- Unik stor toppleilighet
- Hele 192 kvm p-rom
- Oppussingsobjekt med stort potensial
- Bad renovert 2013
- Høy og fri beliggenhet med flott utsikt over nabolaget
- Sameiet vurderer installering av heis
- God takhøyde
- Store lysgivende vinduer
- Utleieobjekt (har i flere år fungert som kollektiv)
- Svært populært og etterspurt strøk midt i hjertet av Oslo vest
- Byens mangfold av fasiliteter er rett utenfor døren
- Buss, trikk, tog og T-bane er innen gåavstand

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i Homansbyen. Høy og fri beliggenhet med flott utsikt over nabolaget. Svært populært og etterspurt strøk midt i hjertet av Oslo vest, samtidig frodig og grønt i nærheten av Uranienborgparken og Slottsparken. Byens mangfold av fasiliteter er rett utenfor døren!

Bogstadveien/Hegdehaugsveien er kjent for sine rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote.

Av treningsfasiliteter i området kan man bl.a. velge mellom Evo, SATS, Berrys Bootcamp, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Frognerparken og St.Hanshaugen med sine unike tur og rekreasjonsmuligheter.

Offentlig kommunikasjon ligger kun et steinkast unna hvor man har både trikk og buss like i nærheten. Ellers er det gangavstand til både Majorstuen og Nationaltheatret hvor man også har et rikelig kollektivtilbud. Nationaltheatret med lokal- og flytogforbindelse retning Lillestrøm/ Gardermoen, Asker/ Drammen.

En trikke- eller busstur fra Majorstuen tar deg enkelt til skog og mark, badeplasser samt skianlegg.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer