Hegdehaugsveien 7A

Hegdehaugsveien 7A

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 232.722,-
P-rom 123m2
Byggeår 1875
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt
Kathrine Malt

Kathrine Malt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kathrine Malt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.770,-
 • Fellesformue
  11.858,-
 • Ligningsverdi
  1.842.847,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

HOMANSBYEN - Stor og klassisk selveier med stille og sentral beliggenhet nær Slottsparken. Heis, balkong, ildsted og utleiedel med egen inngang. Garasjeplass kan selges med seksjonen.

Høydepunkter

- Klassisk leilighet med rolig og samtidig sentral beliggenhet nær Slottet
- Godt vedlikeholdt med original utsmykning og god takhøyde
- Flott beliggenhet i 3. etasje med heis
- 2 ildsteder
- Romslig balkong mot bakgård
- Separat innredel del (ca 18 kvm) av boligen har egen inngang med calling og kan enkelt leies ut som del av egen bolig. Antatt leieinntekt ca kr 7500,- per mnd
- Mulighet for kjøp av rettighet til plass i lukket garasjeanlegg for kr 450 000,-

Beliggenhet

Boligen er sentralt beliggende i Homansbyen i umiddelbar nærhet av Slottsparken. Det er kort vei til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, treningssenter og Bogstadveien med sine shoppingmuligheter og fasiliteter. Et meget attraktivt og populært boligområde med gangavstand til Frognerparken, Karl Johans gate og Nationaltheateret, St.Hanshaugen, Bislett, Aker Brygge, Majorstua, mm.
Leiligheten har en skjermet og tilbaketrukket beliggenhet i miljøgate uten gjennomgangstrafikk.

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 770 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 5.691,- for 2017.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

3. etg med heis: primærrom utgjør 123 kvm som omfatter: Entré, gang, kjøkken med spiseplass, bod, stue, 3 soverom - ett med utgang til balkong, gang, 2 bad/wc, bi-entré.
Sekundærrom utgjør 4 kvm som omfatter: Innvendig bod.

2 kjellerboder på henholdsvis 5,5 og 2,2 kvm.

Balkongen vender mot bakgård
Fellesareal

Standard

En meget attraktiv leilighet med flotte fasiliteter. Leiligheten er klassisk med god takhøyde, store og gode rom (mulighet for alternativ rominndeling), store vindusflater, gode lysforhold (gjennomgående) og utgang til stor balkong (ca 10 kvm) mot bakgård. Balkongen er østvendt med morgensol. Separat innredet del var tidligere en egen seksjon men ble ved reseksjonering innlemmet i seksjon nr. 5. Antatt leieinntekt, dersom man ønsker å leie ut denne som del av egen bolig, er ca kr. 7500,- per mnd.

Bad 1:
Fliser på vegger og gulv med varmekabler. Opplegg for vaskemaskin. Hel servantplate med 2 vasker og servantskap. Stort, innfelt speil. Downlights med dimmer. Veggfestet toalett med skjult sisterne og softclose sete.

Badekar innmurt/fliset med termostat blandebatteri og glass dusjvegg. Badet ble ifølge tidligere eier pusset opp i 2008. Membran og sluk fra ca. 1990.
Bad 2 i innredet del:
Fliser på vegger og gulv. Servant. Toalett. Dusjnisje. Badet er av eldre dato. Opplegg for vaskemaskin i bi-entre.

Kjøkken:
Hvit, mattlakket kjøkkeninnredning med profilerte skapdører og skuffefronter. Overskap med glassfronter. Godt med skap- og benkeplass. Fliser mellom benk og overskap. Spiseplass. Kjøkkenøy. Kjøkkenvifte med avtrekk ut i kanal. Frittstående kjøleskap med fryser. Integrert komfyr, keramisk topp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Stål benkebeslag med vaskekum nedfelt i heltre benkeplate. Kjøkkenet ble pusset opp i 2007 i regi av tidligere eier.
Kjøkken i innredet del: Minikjøkken fra Bauknecht med 2 kokeplater, kjøleskap og stål vaskekum samt ettgreps blandebatteri i det innerste soverommet.

Gulv:
En-stavs, ask parkett. Laminat i bod, ett soverom og bi-entre. Fliser i badene og entre. Ny, enstavs parkett i 2007/2008. Stedvis noe knirk. Gulvene er godt vedlikeholdt. Det er skjevheter i gulvene.

Vegger:
Gjennomgående med malte flater. Tapet i gangen. Overflatene i leiligheten er pusset opp/malt i 2007/2008. Veggoverflatene er godt vedlikeholdt.

Fasade mot bakgård
Velkommen til Hegdehaugsveien 7 A

Himling:
Malte himlinger, med stukkatur og gipsrosetter i stuen og ett soverom.

Fast inventar:
Skyvedørsgarderobe i entre og ett soverom. Garderobeskap på 2 soverom. Bokhyller i stuen.

Balkong:
Østvendt, flislagt balkong i stål- og betongkonstruksjon på ca. 10 m2 med utgang fra ett soverom. Rekkverk i stål. Det er utelys, varmelampe og stikkontakt på balkongen.

Annet:
Sikringsskap er plassert i entre og bi-entre med automatsikringer/jordfeilsikringer.
Heis fra kjeller til 5. etasje med en kapasitet på 3 personer.
Dørtelefon med åpner.
Kabel-tv.
Røykvarsler og brannslukkingsapparat.

Det er dørtelefon, uttak for kabel TV, sikringsskap og brannvarsler også i separat innredet del.

Gården har gjennomgått følgende utbedringer i regi av sameiet (alt utført av fagfolk):

Stuen
Stuen

- Fasaden mot bakgård pusset opp i 2013
- Fasaden mot gate malt i 2014
- Hybeloppganger (baktrapper) malt i 2015
- Heis renovert i 2016
- Skorsteinene ble sist feiet av brann- og redningsetaten 22.03.2016
- Calling-system renovert i 2017
- Brannvern utbedring i kjelleri 2017
- Planlagt/vurderes: Pusse opp hovedoppgang vurderes gjennomført ila 2018, men er ikke konkretisert p.t.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i prospekt.

Byggemåte

Fundamentert med naturstensmur, trolig til faste masser/fjell. Fasade: Murverk i bærende konstruksjoner og fasader, yttervegger utvendig pusset og malt samt med ornamenter.

Dører og vinduer: Vinduer med 2-lags glass produsert i 1988. Dobbeltfløyet balkongdør med 2-lags glass produsert i 2005. Brannklassifisert (B-30) entredør med kikkhull og sikkerhetslås. Tak/Takform: Delvis skråtak og flatt tak. Trekonstruksjon tekket med takpapp og takstein. Etasjeskillere i tre.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av bygårder.

Tomt

Eiet tomt: 498 kvm.
Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, heller, bed, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og belegningsstein.

Parkering

Selger eier bruksrett til garasjeplass nr.

Gang
Kjøkken
Kjøkken

5006 i Welhavens gate 10 som kan selges med seksjonen for kr 450 000,-. Det er enkel adkomst (kun få meter) fra bakgård og inn i garasjeanlegget. Port med automatisk åpner og innkjøring fra Welhavens gate. Felleskostnader (strøm og vedlikehold) kr 250 pr mnd.

Ellers vanlig gateparkering i omliggende gater.

Adkomst

Eiendommen ligger i en del av Hegdehaugsveien som er miljøgate uten gjennomgangstrafikk. Asfaltert adkomst.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på ett bad og i entre. Ildsteder.

Strømforbruk utgjør ca. 25.000 kwh pr. år
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Hegdehaugsveien 7 . Sameiet består av 12 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22
Det kreves styregodkjenning av ny eier.

Skoler

Sokner til Ruseløkka skole

Spiseplass
Detalj

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Ingen andel langsiktig gjeld i sameiet.

Evt. mulighet for utleie

Utleie må styregodkjennes.
Utleiedel er ikke godkjent hos Plan- og Bygningsmyndighetene. Selger/megler bærer intet ansvar/risiko for at slik godkjenning gis.

Megler

Kathrine Malt
Portrettbilde av Kathrine Malt

Kathrine Malt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kathrine på e-post
km@sem-johnsen.no

Kontakt Kathrine på telefon
90 63 63 09

Kathrine Malt er en erfaren eiendomsmegler med lang fartstid i bransjen. Siden sin debut som eiendomsmegler for om lag 16 år siden har hun opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, og blitt en foretrukket megler av mange.

Kathrine er meget forhandlingsdyktig, målrettet og effektiv i sitt arbeide. Hun er også en løsningsorientert og faglig dyktig megler som det vil føles trygt å ha med seg i en salgsprosess. Kathrine har i tillegg stor fokus på det å være tilgjengelig når det passer kunden.

Les mer