Henrik Sørensens vei 11

Henrik Sørensens vei 11

Prisantydning 2.300.000,-
Omkostninger 15.151,-
Totalpris 2.417.151,-
P-rom 42m2
Byggeår 1971
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.116,-
 • Fellesformue
  11.223,-
 • Fellesgjeld
  102.000,-
 • Ligningsverdi
  894.177,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Attraktiv 2-roms i 6. etasje med sydøstvendt balkong, utsikt, parkering* og heis. Nyoppussede overflater fra 2019.

Høydepunkter

Lys og arealeffektiv 2-roms andelsleilighet i 6. etasje med sydøstvendt balkong på 8 kvm med fine solforhold, utsikt, utendørs parkering, heis og normal standard. Gode lagringsmuligheter i innvendig bod og kjellerbod. Leiligheten ligger attraktivt til med nærhet til offentlig kommunikasjon, servicetilbud og rekreasjonsområder.

Påkostet med nytt parkettgulv, ny spotbelysning og nymalte flater. Gode vindusflater gir naturlig lys til boligen og en fin atmosfære. Stuen har plass til sofamøblement og spisebord. Det er ikke installert kjøkkeninnredning, hvilket gjør at man har mulighet til å sette inn og designe sitt eget kjøkken. Det er lagt opp strøm, vann, avløp og varmtvannbereder er plassert i rommet. Fint soverom med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Eldre bad med rehabiliteringsbehov.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Ellingsrud/Karihaugen i et rolig boligområde i grønne omgivelser. Området har umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skoler, barnehager, diverse servicetilbud og Østmarka med gode turmuligheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Ellingsrud og Joker Ellingsrudåsen, begge i kort gangavstand fra boligen. Nærliggende Metro senter har et godt utvalg av butikker, serveringssteder, kafeer, take-away, apotek, bank, frisør samt treningssenteret Sats. For ytterligere servicetilbud er det kun en kort kjøretur til Norges største kjøpesenter på Strømmen, i tillegg har Alnabru et rikt utvalg av butikker og fagforretninger.

Offentlig kommunikasjon
Det er kort gangavstand til T-banestasjonen på Ellingsrud. Herfra går T-banelinje 2 med jevnlige avganger store deler av døgnet, med tilknytning til hele byen.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.