Henrik Sørensens vei 5

Henrik Sørensens vei 5

Prisantydning 1.850.000,-
Omkostninger 7.314,-
Totalpris 1.900.314,-
P-rom 43m2
Byggeår 1971
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.588,-
 • Fellesformue
  12.370,-
 • Fellesgjeld
  43.000,-
 • Ligningsverdi
  493.105,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Ellingsrudåsen/Karihaugen - 2-roms andelsleilighet i 3. etasje med balkong, garasjeplass og heis i bygget. Oppussingsobjekt med stort potensiale.

Høydepunkter

Velkommen til Henrik Sørensens Vei 5! 2-roms leiligheten kan friste med stort potensiale og fasiliteter som balkong, heis og medfølgende garasjeplass. Boligen har behov for fullstendig oppussing/rehabilitering av alle rom, og er et attraktivt prosjekt for den som ønsker seg til et etablert boligområde i rolige omgivelser og samtidig med nærhet til byen.

Kort fortalt:
- Andelsleilighet i 3. etasje med balkong.
- Medfølgende garasjeplass.
- Heis i bygget.
- Bolig med stort potensiale.
- Innvendig bod og kjellerbod.
- Attraktivt beliggende i etablert boligområde.
- Nære rekreasjonsområder og servicefasiliteter.
- Lave kjøpsomkostninger.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt til på Ellingsrud/Karihaugen i et rolig boligområde i grønne omgivelser. Området har umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skoler, barnehager, diverse servicetilbud og Østmarka med gode turmuligheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Ellingsrud og Joker Ellingsrudåsen, begge i kort gangavstand fra boligen. Nærliggende Metro senter har et godt utvalg av butikker, serveringssteder, kafeer, take-away, apotek, bank, frisør samt treningssenteret Sats. For ytterligere servicetilbud er det kun en kort kjøretur til Norges største kjøpesenter på Strømmen, i tillegg har Alnabru et rikt utvalg av butikker og fagforretninger.

Offentlig kommunikasjon
Det er kort gangavstand til T-banestasjonen på Ellingsrud. Herfra går T-banelinje 2 med jevnlige avganger store deler av døgnet, med tilknytning til hele byen. Fra samme sted går også busslinjer og nattbuss.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.