Hoffsjef Løvenskiolds vei 21

Hoffsjef Løvenskiolds vei 21

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 190.222,-
Totalpris 7.390.222,-
P-rom 141m2
Byggeår 1985
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.001,-
 • Fellesformue
  44.424,-
 • Ligningsverdi
  1.836.474,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ULLERN - Stor 5-roms (141 m²) terrasseleilighet med peis, 2 garasjeplasser og enkel adkomst. Moderniseringsbehov og stort potensial.

Høydepunkter

- Glimrende beliggende i et attraktivt boligområde på Ullern.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon, sentrum og flotte tur- og friluftsområder.
- Enkel adkomst til både leiligheten og garasjeanlegg (kun én trapp opp fra garasje og én trapp ned fra inngang).
- Sydvestvendt terrasse på 15 m² med formiddag- og ettermiddagssol.
- Grønt og hyggelig utsyn uten innsyn/sjenanse.
- 2 garasjeplasser i garasjeanlegg hvor det også medfølger 2 boder.
- Peis i stue.
- Separat kjøkken med stor spiseplass (i tillegg til spisestue).
- 4 soverom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Ullern i Oslo med kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ullern ligger sørvest i Oslo, mellom Lysakerelven og Mærradalen, og består av rolige
villastrøk, supplert med blokkbebyggelse. Det er gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud.

Kort gangavstand til buss i Vækerøveien (Lyseveien) og T-banestasjon (Åsjordet) som tar deg til sentrum på under 15 minutter. For øvrig en kort kjøretur unna Røa med et godt servicetilbud, samt CC-vest med det ultimate shoppingtilbud.

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 5 001,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr 5 630,-

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Romslig og meget innholdsrik 5-roms terrasseleilighet med enkel adkomst (kun én trapp opp fra garasje og én trapp ned fra inngangsparti). Leiligheten ligger opp fra bakkenivå, uten innsyn.

Leiligheten er på 141 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré, gang, romslig stue med peis og adkomst til terrasse, spisestue, kjøkken med spiseplass, vaskerom, 2 baderom og 4 soverom.

God plass til sittegruppe og utemøblement.
Grønt og hyggelig utsyn uten innsyn/sjenanse

Det medfølger 1 innvendig bod med kjølehjørne (6 m²) og 2 kjellerboder (8m² og 4m²) i garasjeanlegget hvor det også medfølger 2 garasjeplasser.

Standard

Stor 5-roms terrasseleilighet med enkel adkomst (kun én trapp opp fra garasje og én trapp ned fra inngangsparti), populært beliggende på Ullern. Leiligheten ble sist pusset opp i 1997 og for mange vil modernisering av overflater vil være naturlig. Dog gode kvaliteter som terrasse, fine solforhold, hyggelig utsyn, 4 soverom og 2 garasjeplasser som gir et stort potensial.

Sydvestvendt terrasse på 15 m² med adkomst fra stue, flislagt i 2014/15 i regi av sameiet. Formiddag- og ettermiddagssol, samt grønt og hyggelig utsyn over nærområdet.

Romslig stue med store vindusflater og peis.

God plass til ulike sittegrupper, TV-seksjon og andre møbleringsmuligheter. Del av stuen kan også benyttes som spisestue som egner seg utmerket til gjester.

Separat kjøkken med stor spiseplass, perfekt til hverdags. Profilert innredning fra Sigdal med benkeplate i heltre. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøl/frys.

Leiligheten har 2 flislagte baderom hvorav hovedbad er tilknyttet vaskerom, mens gjestebad ligger praktisk til ved entré. Begge baderom er utstyrt dusjhjørne, wc og servantseksjon med baderomsinnredning. Vaskerom med utslagskum og opplegg for vaskesøyle. Boligens våtrom er fult funksjonelt, men tetthetsfunksjonen nærmer seg sluttfasen i forhold til hva som er forventet levetid.

Innvendig gulv består av eikeparkett. For øvrig fliser på kjøkken, vaskerom og begge baderom. Resterende overflater av malte flater, glassfiberstrie og tapet.

Utstyr:
- Fordelingstavle med automatiske vippebrytere fra 2014.
- Dørcalling med monitor.
- Kabel-TV/bredbånd,

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Gjestebad
Stue med store vindusflater og adkomst til terrasse

Byggemåte

Terrasseblokk over 3 etasjer samt underetasje, oppført i 1985 med konstruksjon og fundament i betong. Godt vedlikeholdt da det ble gjennomført betongrehabilitering av grunnmur og garasje i 2009/10, samt rehabilitering av fasade i 2012/14. Terrasse på 15 m² med adkomst fra stue (flislagt i 2014/15). Vinduer av 3- lags isolerglass.

Se utarbeidet tilstandsrapport og årsberetning for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Attraktivt og veletablert boligområde på Øvre Ullern bestående av villaer og terrasseblokker.

Stue med store vindusflater og adkomst til terrasse
Plass til flere sittergrupper og andre møbleringsmuligheter

Tomt

Eiet tomt: 28159 kvm.
Flott opparbeidet tomt med asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker, trær, statuetter, garasjer, parkeringsplasser og lekeplass.

Parkering

Det medfølger 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg med enkel adkomst fra leiligheten (kun én trapp). For øvrig gode parkeringsforhold med gjesteparkering på sameiets tomt og parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst med kun én trapp opp fra garasje og én trapp ned fra inngangsparti. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Peis i stue. For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom og panelovner.

Sameiet

Leiligheten er en del av Lyse Terrasse Boligsameie . Sameiet består av 180 seksjoner, fordelt over 11 bygninger med tilhørende garasjeanlegg og tekniske anlegg oppført i 1984-85 av AS Selvaagbygg. Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

08stue
Plass til flere sittergrupper og andre møbleringsmuligheter
10stue

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Bjørnsletta skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

09stue
Entré

Andel fellesgjeld

Kr.

Sameiet har ingen lån og det er ingen kjente eller vedtatte planer om låneopptak.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer