HOFFSJEF LØVENSKIOLDS VEI 27 B

HOFFSJEF LØVENSKIOLDS VEI 27 B

Prisantydning 5.000.000,-
Omkostninger 143.867,-
Totalpris 5.143.867,-
P-rom 81m2
Byggeår 1984
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.192,-
 • Fellesformue
  31.930,-
 • Ligningsverdi
  1.369.017,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lekker 81 kvm utsiktsleilighet med heis - sydvendt terrasse - peis - bad fra 2014 - garasje - kort avstand til T-bane

Beliggenhet

Lyse Terrasse Boligsameie ligger i et attraktivt og etablert område på Øvre Ullern bestående av villaer og terrasseblokker. Blokkene ligger fritt og luftig med gode sol- og lysforhold og det er diverse turstier i nabolaget. Området preges av grønne og velholdte omgivelser. Barnevennlig område med kort vei til Møllefaret barnehage og Bjørnsletta skole (1-10 kl.). Flott tur- og rekreasjonsmuligheter med tursti fra Lysaker helt opp til Bogstadvannet og Bogstad Gård og videre inn i marka. Det er også diverse turstier i nabolaget.

Gangavstand til Ullern idrettsanlegg og Ullern tennisklubb, med et godt utvalg av aktivitetsmuligheter for barn og voksne. Kort avstand til forretninger og offentlig kommunikasjon, slik som Åsjordet T-banestasjon like nedenfor. Bussforbindelse i Vækerøveien. Gåavstand til nærbutikk i Ullern allé ved Åsjordet T-banestasjon. Nærmeste kjøpesenter er Røa senter og CC Vest med "alt" av servicefasiliteter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr. 3 192 per md. (betales kvartalsvis).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Svært romslig 2-roms eierseksjon beliggende i 2. etasje (1. boligetasje). Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av entré, stue med peis, spisestue og kjøkken i åpen løsning mot stuen, bad/wc/vaskerom og soverom. Sekundærrom utgjør 4 m² som omfattes av innvendig bod med adkomst fra kjøkkenet.
Fra stuen har man utgang til syd-/sydøstvendt terrasse på ca. 15 m² med flott utsikt mot Oslofjorden, med adkomst til utvendig bod på 2,6 m².

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.