ULLERN GÅRDS VEI 33 + HOFFSJEF LØVENSKIOLDS VEI 2 A

ULLERN GÅRDS VEI 33 + HOFFSJEF LØVENSKIOLDS VEI 2 A

Prisantydning 40.000.000,-
Omkostninger 938.842,-
Totalpris 40.938.842,-
Byggeår 1920
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Kort om eiendommen

ØRAKER/ULLERN - *RESERVERT* Stor utviklingseiendom fordelt på to gnr. og bnr. med et samlet tomteareal på ca. 4.065 m².

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Ullern, ca. 600 meter ovenfor CC-vest med kort vei inn til sentrum, og til flotte tur- og friluftsområder som kan benyttes sommer som vinter. Øraker/Lilleaker ligger sørvest i Oslo og er et område i meget spennende byutvikling, mellom Lysakerelven og Mærradalen, og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud. For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall, treningssenter, butikker og det populære handlesenteret CC Vest. Langs Lysakerelva er det fine gangveier som kan fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet.

Innhold

Eiendommene består i dag av Ullern Gårds vei 33 gnr. 10, bnr. 180 og Hoffsjef Løvenskiolds vei 2A gnr. 10, bnr. 181. Det er eksisterende bebyggelse på eiendommene som i dag er utleid. Eiendommen selges som en utviklingsieiendom, hvor det ikke er lagt vekt på eksisterende bebyggelse, men fokusert på tomt og tomteareal.

Kort om eiendommen

Hoffsjef Løvenskiolds vei 2 A:
2014 m² tomt
Gnr.10, Bnr.181

Ullern Gårds vei 33:
1714 m² tomt
Gnr.10, Bnr.180

Parsell:
337 m² kjøpes av Oslo kommune EBY - bindende aksept inngått.

Totalt har eiendommene samlet tomteareal på 4.065 m².

Aksept vedrørende erverv av ca. 220 m² (brutto 337 m²)

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.