Arnebråtveien 22

Arnebråtveien 22

Nøkkelinfo

 • Pris
  14.500.000,-
 • Totalpris
  14.551.342,-
 • Bruksareal
  218.5m2
 • Tomteareal
  1513m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kort om eiendommen

HUS B

Innhold

Underetasje:
BRA 70,2 m² som omfatter gang, kjellerstue, vaskerom/teknisk rom, 2 store boder og baderom. Egen inngang til kjelleretasjen.

1. etasje:
BRA 69,7 m² som omfatter hovedsoverom med eget walk-in-closet og baderom, stort baderom med badekar, 2 soverom og gang.

2. etasje:
BRA 15,1 m² som omfatter hall og wc. Inngang fra carport til boligen.

3. etasje:
BRA 63,5 m² som omfatter romslig stue med stort kjøkken og spisestue. Soverom/kontor med inngang fra kjøkkenet. Utgang til balkong på ca. 8 m² fra stuen.

Takterrasse:
Stor takterrasse med gode solforhold på ca. 37,7 m². Rikelig med plass til utemøbler og lagring.

Samlet BRA på totalt 218,5 m².

Lovgivning/Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Betalingsbetingelser

10 % innbetales så snart fullførelsesgaranti iht Bufl §12 er stillet overfor kjøper.
Resterende beløp + omkostninger og tilvalg forfaller til betaling før ferdigstillelse/overtakelse. Alle beløp betales til meglers klientkonto.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 388 snr. 2 i Oslo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.