A 105 Yachtværftet

A 105 Yachtværftet

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.087.000,-
 • Totalpris
  10.291.032,-
 • Fellesutgifter
  17.540,-
 • Andel fellesgjeld
  7.203.000,-
 • Bruksareal
  156.9m2
 • Primærrom
  148m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag

Iga Okon

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Iga Okon

Kort om eiendommen

Holmen Yachtværft

Adresse

A 105 Yachtværftet
1394 Nesbru

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag

Antall rom (evt. senger)

NOEN AV FJORDBOLIGENE KAN FÅ SIN EGEN PRAKTIKANTDEL
Denne lekre fjordboligen har en forhage med en praktisk, utvendig sportsbod og inngangsparti på nederste plan. Fra entréen kommer du til en romslig gang, stort bad med både dusj og badekar, ekstra bod og eget, avdelt vaskerom. Entréen har også inngang til en boligdel med mange muligheter. Den kan bli en praktikantdel, gjesteleilighet eller hybel til tenåringen som vil ha sin egen frihet. Som tilvalg kan den få tilgang til eget bad. (Denne delen av boligen er ikke søkt om/godkjent som separat boenhet og kan derfor ikke seksjoneres eller fradeles.)

2. etasje møter deg med et gedigen, gjennomgående stue-/kjøkken på hele 60 m2. Kjøkkenet er fra Varenna, Expo Nova, og på gulvene er det enstavs parkett, det gir etasjen et moderne og eksklusivt uttrykk. Her er det god plass til både langbord, sittegruppe og TV-hjørne. Fra kjøkkenet går du direkte ut på en privat terrasse som er delvis overbygget med pergola for å gi en koselig og lun uteplass.

Fortsetter du til 3. etasje, møter du den romslige soveromsavdelingen. Vi har valgt å gi barneværelset noen ekstra kvadratmeter slik at det er plass for opphold, ikke bare skap og seng. Hovedsoverommet har god garderobeplass og utgang til stor og solrik takterrasse.

Arealer og fordeling per etasje

MED BLIKK FOR DETALJER OG GODE LØSNINGER
På Yachtværftet er vi opptatt av kvalitet i materialvalg og praktiske løsninger.

Rett ned mot sjøen er Yachtverftet fortsatt i full drift.

Det blir enstavs, hvitlasert eikeparkett på gulvene og en romhøyde på hele 2,5 meter. Det blir også felles gasstank på tomten for de som ønsker gasspeis som tilvalg. En av hustypene gir mulighet for praktikantdel med eget bad og kjøkken (tilvalg).

Møblering / utstyr

VI LEGGER VEKT PÅ DE ROMMENE DU BRUKER MEST
Bad og kjøkken er de rommene man ofte vurderer en boligs kvalitet ut fra. Derfor har vi valgt leverandører som innfrir de høye ambisjonene vi har med Yachtværftet. Kjøkken er Varenna fra Expo Nova - et stilrent og elegant kjøkken med funksjonell utforming og tidløst design. De integrerte hvitevarene er fra Miele. På badet kan du trå inn på sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sitt levende uttrykk, lave vannopptak og enkle renhold.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler