Holmenkollveien 127 W

Holmenkollveien 127 W

Prisantydning 17.900.000,-
Omkostninger 1.132,-
Totalpris 18.201.132,-
Byggeår 2022
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Borettslag

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    2357m2
  • Bruksareal
    192m2
  • Bruttoareal
    214m2

Kort om eiendommen

HOLMENKOLLEN - Rålekker familiebolig. Ca. 70 m2 terrasser. 2 garasjeplasser. Pot. leieinntekter. Overt. feb 2023. Salg av kontrakt

Høydepunkter

Dette er en meget attraktiv familiebolig, beliggende innerst i skjermet blindvei, med en fantastisk utsikt over by og fjord. Boligen har blitt vesentlig oppgradert fra standardleveranse, og er å anse som en nøkkelferdig bolig ved overtagelsen. Boligen har en fantastisk rom- og etasjefordeling, med en fleksibel planløsning. Potensielt gode leieinntekter ved å leie ut deler av sokkeletasjen.

Kjøkken-, baderoms- og vaskeromsinnredning, samt garderober leveres fra Oslo kjøkken og garderobesenter.

Solrikt, usjenert, stille, og med marka, samt Riksanlegget som nærmeste nabo.

- Takhøyde opp til ca. 2,7 m
- Ca. 70 m2 terrasser
- Panoramavinduer fra gulv til tak
- Vannbåren varme
- Direkte inngang til boligen fra garasjen
- Felles smøre- og sportsbod

Beliggenhet

Holmenkollveien 127 W har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde på Holmenkollen. Holmenkollen er et familievennlig boområde med nærhet til skog og mark så vel som de mer urbane fasiliteter og ikke minst Heming idrettsanlegg, Ready idrettsplass og Voksen Flerbrukshall. Det er kort avstand til skiløyper og turveier som fører rett inn i Nordmarka med adgang til naturopplevelser gjennom hele året på ski, sykkel, beina og til og med aking i Korketrekkeren. Kort avstand til Holmenkollanlegget, Midtstuen og Frognerseteren ved innfallsporten til Nordmarkas innbydende tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter. For golfinteresserte er det flere baner innenfor 15 minutters kjøretid, hvorav Bogstad golfbane ligger nærmest. Ellers er det ulike tennisanlegg samt idretts- og skøytebaner i området, og klubber som Heming, Ready og Njård tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Holmenkollveien 127 W? Klikk her