Holtekilen D202 - resalg

Holtekilen D202 - resalg

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.800.000,-
 • Totalpris
  8.890.047,-
 • Fellesutgifter
  3.034,-
 • Bruksareal
  99m2
 • Primærrom
  95m2
 • Tomteareal
  3750m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.034,-

Kort om eiendommen

Holtekilen Front - Ny 4-roms hørneleilighet. Flott balkong med utsikt mot sjøen.

Høydepunkter

Velkommen til Holtekilen Front - 4-roms hjørneleilighet i 2.etasje under oppgøring.
Leiligheten har en flott sydøstvendt balkong med utsikt mot Holtekilen. Boligen har en praktisk planløsning med 3 soverom hvorav hovedsoverommet er direkte tilknyttet et bad. Kjøkkenet er godt ustyrt med innredning fra HTH og er i delvis åpen løsning med stue. Boligen holder generell meget god standard. Estimert ferdigstillelse er 4.kvartal 2020.

Kort fortalt:
- 4-roms hjørneleilighet antatt ferdigstilt 4-kvartal 2020
- Sydøstvendt balkong med utsikt mot Holtekilen
- Idyllisk og fredfull beliggenhet i et godt etablert boligstrøk
- Kort vei til kollektiv
- Heis
- Kjøkken fra HTH modell Urban
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- To delikate bad med sandfarget fliser fra HTH modell Next
- Vannbåren gulvvarme
- Sportsbod i kjeller

Se prosjektets hjemmeside her: www.holtekilenfront.no

Kjøp av kontraktsposisjon:
Bud legges inn elektronisk via tryggbudgivning.no, ta kontakt med megler for detaljer.

Du inntrer i gjeldende kontrakt og betaler forskudd til utbygger ved kontraktsinngåelse. Ved overtagelse overføres resterende kjøpesum til utbygger pr vilkår i eksisterende kontrakt som du trer inn i. Se punktet nedenfor "betalingsbetingelser og Lovverk". Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Beliggenhet

Innerst i Holtekilen kommer 40 moderne fjordleiligheter på en av de siste ledige sjøtomtene i Bærum. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borti veien har du Fornebu med barne- og ungdomsskole, barnehager, badeplass, park og kjøpesenter.

Innerst i Holtekilen, nær vannkanten og uten noen annen bebyggelse som sperrer for utsikten, kommer Holtekilen Front. Foran ligger bare store, åpne gressletter, siv med yrende fugleliv, fredelig løvskog og kysstien som tar deg utover mot Fornebulandet og innover mot marinaen og Strand. Allerede tidlig om morgenen treffer sola Holtekilen Front og setter stemningen for dagen.

Holtekilen Front ligger for seg selv et stykke unna utbyggingen på Fornebu, og med en etablert bebyggelse i nabolaget. Her har folk bodd lenge og nabolaget har satt seg. Gå med barnatil fotballplassen rett bortenfor, sett deg ned på benken langs kyststien, ta deg en tur til nærbutikken rundt hjørnet. Skal du gjøre større innkjøp, er det kort vei til både Fornebu Senter og CC Vest. Det går busser langs E18 og Lilløyveien og tog fra Lysaker. Og både barnehage- og skoletilbudet er godt i området. Holtekilen Front er sentralt, men fredelig.

Offentlig transport:
Strand busstopp ca 4 min gange fra leiligheten med 7 ulike busslinjer.
Stabekk stasjon med tog og buss ca 14 min gåtur.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet D202 i prosjektet Holteklen Front på nærmere angitte vilkår.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.